actueel

Tantric summer 2019

The tantra movement van 2019. Ik nodig je uit voor een love meditation. Je kunt voor € 35 individueel meedoen. Aansluitend delen we een soft tantra moment. We geven ieder afzonderlijk de liefde weer door en door. Aan het eind van de zomer sluiten we the movement af met een mooie middag. Meld je nu aan via telefoon, mail of app en beleef de warmste zomer ever! 06 25 30 82 49.

Nieuw: fotoshoots voor vrouwen (!) en mannen.
Wil jij graag spannende foto’s van jezelf? Sinds kort maak ik betaalbare en sexy (naakt)foto’s en filmpjes. Al vanaf € 79 inclusief geheugenkaartje kan je bij mij terecht. Vooraf praten we door hoe je op de foto wil en wat ik mag fotograferen. Het geheugenkaartje krijg je na afloop mee.
Leuk kadootje voor je vriendje of je man….  Op korte termijn beschikbaar. De foto’s worden niet bewerkt. (!) What you see is what you get.

Bel me op 06 25 30 82 49 of stuur een mailtje.

Nieuw: tantra de weg!
Individueel tantratraject voor vrouwen gebaseerd op de jarenlange ervaring van Anjo als Tantramaster. 10 bijeenkomsten van 90 minuten voor de speciale prijs van € 695. Intake:€ 50. Thema: extase, van jezelf houden en samen genieten. Voor we beginnen vraag ik je om een intentieverklaring.

Regelmatig geef ik workshops in groepjes van 2 tot 6 mannen. Hierin wordt er gemasseerd en komen de strokes van Joseph Kramer aan bod. (tao ero zelfmassage).
(blootgewoon en interactief) In het eerste deel leer je nieuwe technieken. In het tweede deel kan je daarmee in de groep oefenen. Aan het eind kiezen we voor gelijktijdig ontladen of de energie vasthouden. Wil je meedoen meld je dan nu aan via de mail. 

Voorafgaand hieraan zijn individuele sessies mogelijk, Aanbevolen!

Tantra voor vrouwen: je bent welkom voor een tantrasessies helemaal op maat= naar jouw wensen.
Geniet optimaal van je vrouw zijn en ontwikkel je seksuele energie. Genieten mag!

Lees ook de oproepjes en korte verhalen.
Of schrijf zelf je droomverhaal en stuur het naar info@tantranu.nl