sessies voor mannen

mannentantra (welkom blote mannen> coronavrij)

Een overzicht:

I n d i v i d u e l e  (interactieve) sessies met Anjo (alleen op werkdag tijd in overleg)
Alle sessies: € 75 per uur. Fotoshoot tijdelijk € 67, 50 Uitwisselingen € 60 p.p.
Mooie, schone en verwarmde locatie)

a. warming up en tantramassage.
prikkelen van de zintuigen met blinddoek voor en diverse materialen.
volledige sensuele massage met warme olie en tao ero hotstones.

b. fotoshoot

Onder het motto: je bent mooi zoals je bent zet Tantramaster je op de foto.
Met jouw of zijn telefoon of camera. Kan uiteraard ook anoniem.
Gekleed, in ondergoed/lingerie maar als jij dat (ook) wilt graag helemaal naakt.
Tantramaster: ik maak naast gewone naaktfoto’s ook graag erotische/ seksueel getinte foto’s. Hier zie je 2 voorbeelden van foto’s die ik maakte tijdens een erotische fotoshoot.

Als je dat leuk vindt kan Tantramaster (een deel van) jou in de olie zetten voor een glanzend effect.

c. uitstel ejaculatie
Doel : meer controle over je erectie en ontlading.
Tantramaster laat je alles voelen (oefening) en geeft je tips.

d. tao- ero zelfmassage
Deze sessie is voor mannen die individuele instructie willen krijgen tijdens het masturberen. Je bent naakt en hebt geen remmingen. Je geniet ervan om alles te laten zien en uit te proberen.

e. wederzijds staand aanraakspel (voor nadere info neem contact op)

f. mini broekjes.
Ben jij iemand die gaat voor (te kleine en sexy) broekjes/slipjes/microslipjes/doorschijnende tanga’s en strings draagt (aan en uit), laat dan van je horen voor een mooie sessie. Eventueel met foto’s. Jij bepaalt wat en hoe. Tantramaster stimuleert je daarin. Uiteindelijk ben je bloot en word je sensueel aangeraakt. Alles leuker dan een grote onderbroek!!!

Op verzoek zijn de meeste sessies blootgewoon mogelijk (beiden naakt) vooral vanwege eventuele interactie. Je draagt dan wel een blinddoekje.

f. surprise tantra
Je bent bloot en geblinddoekt. Geef je over aan Tantramaster.
Hij maakt er een spannend uurtje van.

Sommige sessies doen een beroep op de eventuele exhibitionistische kanten van de deelnemer(s) Lekker bloot in de koude tijd van het jaar. Dus doe alleen mee als je vrij genoeg bent en je nergens voor schaamt.

g. huidhonger (met blinddoekje)
Voel hoe het is als twee mannen zonder afstand en zonder kleding sensueel contact maken.

U I T W I S S E L I N GE N
(door twee mannen van buitenaf die zich opgeven hiervoor.)

wederzijdse massage
Er is bij tantranu een virtuele kaartenbak met mannen die o.l.v. Tantramaster willen uitwisselen. (Utrecht) In deze sessie waarbij de deelnemers beiden naakt zijn wordt er een wederzijdse tantramassage uitgewisseld incl. erogene zones) Vooraf worden er afspraken gemaakt over wensen en grenzen en wordt een datum geprikt. Tantramaster geeft (in boxer en t-shirt) aanwijzingen en instructie
Je kunt je alleen opgeven via de mail: info@tantranu.nl met je naam, je leeftijd, je wensen en je 06 nummer. Bij voorkeur ook vermelden welke middag jou het beste uitkomt. De sessie duurt 5 kwartier en de totale kosten zijn € 60 p.p. Inclusief huur locatie,  gebruik massagetafel, begeleidingskosten, thee etc,

Voor alle uitwisselingen en ook voor individuele sessies geldt: intiem geschoren of getrimd, fris en schoon, bereid om samen naakt te zijn, te geven en te ontvangen. Kunnen aangeven van wensen en grenzen. Bij uitwisselingen bereid om oefenmodel te zijn tijdens uitleg/instructie. Uiteraard: gezond en coronavrij.

Over masturbatie kan je verderop meer lezen. Tantramaster wil graag het masturberen uit de taboesfeer halen en mannen aanmoedigen om met elkaar open en bloot te masturberen. Bij voorkeur buiten de slaap- en badkamer.

Ten overvloede: je bent goed en sexy zoals je bent.
Je bent mooi zoals je bent.
Soms krijgen mannen tijdens de sessie een erectie. Je mag daar lekker van genieten. Uiteraard ook tijdens de fotoshoot> Aangezien je naakt bent is je opwinding uiteraard meteen zichtbaar Seksuele energie moet je niet onderdrukken. Als je geen erectie krijgt is het ook prima hoor. Het is wat het is. Er zit bij tantranu geen taboe op!
Tantramaster complimenteert alle mannen, vrouwen en paren die zich niet schamen voor hun naaktheid, seksuele geaardheid en seksuele energie. Door je te ontdoen van eventuele taboes en remmingen word je gelukkiger en maak je de wereld een stukje mooier.
De sessies vinden niet in een woning plaats, maar in een speciale, mooie schone en discrete en goed verwarmde (massage)ruimte. Daarom zijn de sessies misschien iets duurder dan je had verwacht.

Als je iets wilt wat er niet bijstaat maak dan je wensen kenbaar.
De sessies zijn voor 18 plus.

De foto’s op deze website komen van internet.

Voor informatie/aanmelding:
info@tantranu.nl
06 25 30 82 49

Aanmelding alleen via de mail en met vermelding 06 nummer.
je hoeft niet bang te zijn dat je zomaar gebeld wordt. 

Telefoontjes met privénummer worden niet opgenomen.