fotoshoot korting

Fotoshoots zijn nu (begin 2021) in de aanbieding!

Tantramaster maakt leuke foto’s. Bij voorkeur met jouw telefoon of camera. Foto’s met weinig kleding en op verzoek ook naaktfoto’s. Als je wilt kan je er ook onherkenbaar op. Smaakvol en origineel en absoluut niet ordinair. Het materiaal is en blijft niet in het bezit van Tantranu. De foto’s worden niet geprint. Jij bepaalt welke je houdt of verwijdert en wat je er verder mee wil.

Voor de unieke prijs van € 75 (nu met 10% korting = € 67,50) is er alle aandacht voor je. Een leuk idee voor het nieuwe voorjaar. Het is gaaf om af en toe of zelfs elke dag een (naakt)foto van jezelf per telefoon te versturen aan je vriendin of vriendje. De fotoshoots zijn voor vrouwen en ook voor mannen. (vanaf 18 jaar)

Een veelzijdig kado voor weinig geld. Je hoeft alleen maar jezelf van je beste kant te laten zien. Je hoeft echt geen model te zijn. Je bent mooi genoeg van jezelf. Je mag trots en sexy zijn.

Herken jij m/v jezelf daarin> neem dan snel contact op voor het maken van een blote of bijna blote fotoshoot omgeving Utrecht. Er kunnen op verzoek ook erotische foto’s en filmpjes gemaakt worden. Als je wilt kan ik ook masturbatiefoto’s maken. In een uur maak ik tientallen foto’s waar je de mooiste van kunt uitzoeken.

N.B. Als je naakt niet zo fijn vindt kan je uiteraard in lingerie op de foto.
AANBIEDING: Fotoshoot éénmalig met 10% korting. Je betaalt slechts € 67, 50. Aanmelden via de mail met korte info over jezelf, je wensen voor de shoot en vermelding van je 06 nr.
info@tantranu.nl
06 25 30 82 49

Tot gauw!!!