naaktshoot actie

Naaktshoot nu met korting!

Ervan genieten om jezelf naakt en sexy te laten zien vind ik super.
Bij mij, Tantramaster kan je daarbij helemaal op je gemak zijn.
Het draait allemaal om plezier en trots.

Misschien is de zomer en het naaktstrandje een goed moment.
Maar bij tantranu kan je altijd uit de kleren. Ook in de winter, in de lente of als het regent.

Het is jouw lichaam en jouw gevoel, dus geniet ervan.

Het betreft naaktfoto’s voor vrouwen en mannen afgestemd op jouw wensen en vanuit mijn creativiteit.  Het is een uitdagende lowbudget fotoserie geen technisch uitmuntende foto’s maar leuke beelden van jouw mooie/sexy lichaam die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als kadootje voor je vriendje of vriendin Het kan al vanaf 79 euro met gebruik van jouw smartphone of camera. De inhoud van de shoot wordt vooraf besproken en mag als jij dat wilt best spannend zijn. (Er kunnen ook filmpjes gemaakt worden). Laat jezelf zien (boven de 18) en geniet ervan dat anderen plezier beleven van het kijken naar jouw mooie sexy lijf.

Ik maak de foto’s met jouw smartphone of camera. De beelden komen dus niet in mijn bezit. (Tenzij jij dat zelf graag wil) 

Special offer maart 2020.>>>  10& korting. je betaalt deze maand slechts € 79 min 7, 90 = € 71, 10. Op verzoek zijn er ook erotische naaktfoto’s mogelijk. Dames, neem je vriendin mee, je buurvrouw of je zus, je dochter: girls wanna have fun. Geniet van een blote lingerie fotoparty of alles uit…  Buiten koud en binnen lekker warm en bloot. En gezellig. En uiteraard zijn er ook blote mannen welkom. Geniet van deze royale korting.

Je kan me mailen of bellen als je met lingerie of naakt op de foto wil:

info@tantranu.nl of bel 0625308249.

 Benader me met je zichtbare 06 nummer. Het liefst heb ik contact via de mail. Dat overlegt beter. Het adres van de locatie geef ik je op de dag zelf of 1 dag van tevoren. 
Het afgesproken tarief  € 79  – 10 % geldt voor maximaal 60 minuten. Als ik eerder klaar ben krijg je geen geld terug. Ik ga er van uit dat we samen tevreden zijn over het resultaat. Ik maak veel foto’s, waarschijnlijk meer. Door af te spreken met mij ga je akkoord met de inhoud van de sessie. Ik hou rekening met (haalbare) wensen. Laat maar weten.

 

TIP: 

Leuk idee: sexy foto’s van jezelf als cadeautje. Laat Tantramaster ze maken en stuur ze door via je telefoon. 

Out of the box: Iemand boekte bij mij een naaktshoot, maar hoefde niet op de foto. De uitdaging was dat ik die persoon bekeek in sexy poses en aanwijzingen gaf. Er zijn natuurlijk ook mannen die graag een ruimdenkende fotograaf willen. Ik ben voor alle creatieve fotoklussen beschikbaar.