foto(shoot)

Hoi vanaf nu kan je bij mij terecht voor het maken van een fotoshoot. Het betreft erotische of naaktfoto’s afgestemd op jouw wensen. Het is een lowbudget fotoserie geen technisch uitmuntende foto’s maar leuke beelden van jouw sexy lichaam die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als kadootje voor je vriendje of vriendin. Het kan al vanaf 79 euro met gebruik van jouw smartphone. De inhoud van de shoot wordt vooraf besproken en mag best spannend zijn. (Er kunnen ook filmpjes gemaakt worden). Laat jezelf zien en geniet ervan dat anderen plezier beleven van het kijken naar jouw mooie sexy lijf. Studentenkorting (18 tot 26 jaar) 10%.

Je kan me mailen als je op de foto wil:

info@tantranu.nl of bel 0625308249.

Fotoshoot man

Er zijn mannen die het leuk binden om naakt gezien te worden. Homo of hetero maakt niks uit. En ik vind het leuk om ze naakt en misschien ook sexy te fotograferen en te filmen. Geen ingewikkeld gedoe maar met je eigen smartphone.

Ik begin graag met je spijkerbroek nog aan. En dan trek je die uit en ga je verder in je boxershort. Neem verschillende boxershorts mee. Of kleine slips als die je goed staan en bij je passen. Ik maak ook foto’s van het aan- en omkleden. Met je hand in je broekje en je broekje half uit. Een zonnebankje vooraf is wel leuk, dan heb je een fijn kleurtje. Graag even je piemel en je ballen vooraf scheren, dan komt alles beter en fraaier in beeld. Laat eerst even weten of je hoofd erop mag of dat je voor anoniem gaat. Ik maak statische foto’s maar als je wilt ook een filmpje bijvoorbeeld als je met jezelf speelt en een erectie wilt laten zien. Ik vraag je om mee te denken. Je billen gaan er ook op maar je anus ook? Voor wie maak je de foto’s en wat wil je ermee bereiken. Vind je het geil om dit met mij te doen of is het een shoot voor jou, je vriend of vriendin? Wil je klaarkomen op de foto/film of hou je het liever vast. Wil je dat ik als fotograaf ook naakt ben of maakt het niet uit? Wil je de fotoshoot laten volgen door een massage of…..? Als er een massage op volgt heb ik liever niet dat je tijdens de sessie klaarkomt. Wil je mij ook aanraken? Is een vraag maar de keus is aan jou. Mag ik op mijn smartphone ook een paar foto’s van jou of heb je dat liever niet? Mag ik de foto’s privé gebruiken of op deze website? Vergeet niet cash en gepast geld mee te nemen want in de ruimte is geen pinmogelijkheid. Neem als het kan een grote handdoek mee om op te liggen. En eventueel speeltjes of attributen waarmee je op de foto wilt. Dan wel zelf toepassen! Ik zorg voor natte washandjes om jezelf na afloop schoon te maken. Extreme ideeën zijn bespreekbaar, maar niet op mijn locatie. Ik hou van knoeien met eten en verf en weet ik veel, maar dan moet het bij jou thuis of elders. Kinky smerigheid, geneuk en sexfotografie gaat me te ver. Als je afspreekt ga ik er van uit dat het 100% doorgaat, anders draai ik op voor de (huur)kosten en blijf je verantwoordelijk voor de financiële aspecten van de sessie. Benader me met je zichtbare 06 nummer. Het liefst heb ik contact via de mail. Dat overlegt beter. Het adres van de locatie geef ik je op de dag zelf of 1 dag van tevoren. Je mag met de beheerder van de locatie geen contact opnemen. (ook niet achteraf)
Het afgesproken tarief geldt voor maximaal 60 minuten. Als ik eerder klaar ben krijg je geen geld terug. Ik ga er van uit dat we samen tevreden zijn over het resultaat. Ik maak minimaal 10 foto’s, waarschijnlijk meer. Door af te spreken met mij ga je akkoord met de inhoud van de sessie. Ik hou rekening met (haalbare) wensen. Laat maar weten.

Verhaal over shoot met Jane.

Jane had op mijn site gelezen over de fotoshoot. Ze had al jaren het idee om naaktfoto’s van zichzelf te laten maken, maar het was er nooit van gekomen. Ze had wel eens gelezen dat het heel duur was. En ze was er ook bang voor dat haar foto’s zonder toestemming op internet zouden komen. Nu leek het haar een goed moment en ze belde me. Ze wist dat ik bloot heel leuk vind en ook de combinatie bloot/erotiek heel spannend vind. (zeker ook op een foto of een filmpje) Ik legde haar uit hoe het ging. We maakten de foto’s in mijn massage ruimte, die ik met mooie doeken een sfeertje gaf. We dronken een kop thee en ze kleedde zich uit. Nog niet helemaal want ze hield eerst haar bh-tje en string aan. Ze ging staan in de ruimte en ging met haar hand door haar haar. Ze deed de bh uit en zat met haar handen aan haar borsten. Ze ging op de massagetafel liggen op haar knieën en met haar billen omhoog. Zo kon ik haar billen eerst met string op de foto zetten. Daarna filmde ik hoe ze haar string uitdeed. Het licht scheen over haar prachtige bruine billen. Ze draaide zich om en drukte haar borsten tegen elkaar. Ze tuitte haar lippen. Dit was te gek. Ik maakte nog een paar foto’s van haar borsten (vanuit verschillende posities) en van haar tepels. Wat was ze mooi! Maak je ook foto’s van mijn kutje, vroeg ze. Ze streelde zich daar en duwde één vinger naar binnen. Ze had ook een paar speeltjes meegenomen die spannend waren en die ze wilde uitproberen voor de film. Ze leek wel een topmodel. Deze foto’s zijn voor mijn vriendje. Hij krijgt ze voor zijn verjaardag. Misschien wil ik ook nog naaktfoto’s buiten maken in de natuur. Uiteindelijk had ik 30 foto’s van haar. We keken op het display en sommige foto’s waren dubbel of niet zo interessant en die werden gedelete. Jij krijgt het kaartje zei ik. Ze betaalde € 79 en was helemaal tevreden. Twee weken later belde haar vriend mij om te bedanken voor de gave (geile) foto’s. Hij wilde ook graag een fotoshoot en wilde met zichzelf spelen als ik het filmde. Ik wist nog wel een paar strokes die hij kon leren, zodat het er spannend uitzag. Hij wilde graag zijn erectie erop en zijn billen. Hij vroeg of ik ook bloot was tijdens de fotosessie. Dat vond hij leuk want dan waren we gelijkwaardig en was de sfeer wat losser. Ik vond het prima. De eerste fotoshoots waren spannend en succesvol. Regelmatig zijn er vrouwen en mannen die er trots op zijn om hun lichaam te laten zien. Soms alleen de schoonheid van het naakte lichaam, maar meestal wel met een erotische lading. Genieten dus.