naaktshoot actie

Hoi vanaf nu kan je bij Tantramaster terecht voor het maken van een naaktshoot.

Het betreft naaktfoto’s voor vrouwen en mannen afgestemd op jouw wensen en vanuit mijn creativiteit.  Het is een uitdagende lowbudget fotoserie geen technisch uitmuntende foto’s maar leuke beelden van jouw mooie/sexy lichaam die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als kadootje voor je vriendje of vriendin Het kan al vanaf 79 euro met gebruik van jouw smartphone of camera. De inhoud van de shoot wordt vooraf besproken en mag best spannend zijn. (Er kunnen ook filmpjes gemaakt worden). Laat jezelf zien (boven de 18) en geniet ervan dat anderen plezier beleven van het kijken naar jouw mooie sexy lijf. Studentenkorting (18 plus) 10%. (t/m 26 jaar) 

Special offer in januari: als je met zijn tweeën komt maak ik een speciaal prijsje. (voor 2 shoots) Eventueel kunnen er dan ook foto’s samen gemaakt worden. Op verzoek zijn er ook erotische naaktfoto’s mogelijk. Dames, neem je vriendin mee, je buurvrouw of je zus, je dochter: girls wanna have fun. Geniet van een blote lingerie fotoparty of alles uit…  Buiten koud en binnen lekker warm en bloot. En gezellig.

Je kan me mailen als je op de foto wil:

info@tantranu.nl of bel 0625308249.

 

 Benader me met je zichtbare 06 nummer. Het liefst heb ik contact via de mail. Dat overlegt beter. Het adres van de locatie geef ik je op de dag zelf of 1 dag van tevoren. 
Het afgesproken tarief  € 79 geldt voor maximaal 60 minuten. Als ik eerder klaar ben krijg je geen geld terug. Ik ga er van uit dat we samen tevreden zijn over het resultaat. Ik maak minimaal 10 foto’s, waarschijnlijk meer. Door af te spreken met mij ga je akkoord met de inhoud van de sessie. Ik hou rekening met (haalbare) wensen. Laat maar weten.

 

TIP: 

Leuk idee: sexy foto’s van jezelf als cadeautje. Laat Tantramaster ze maken en stuur ze door via je telefoon. 

Out of the box: Iemand boekte bij mij een naaktshoot, maar hoefde niet op de foto. De uitdaging was dat ik die persoon bekeek in sexy poses en aanwijzingen gaf. Er zijn soms ook mannen die graag een naakte fotograaf willen. Ik ben voor alle creatieve fotoklussen beschikbaar.