naakt met blinddoek

Spannend en aanbevolen: total body discovery.

Hoe gaat het? Aan het begin van de sessie doe jij een blinddoek voor. (een lichtgewicht zwart kapje met een elastiekje). Daarna kleden we elkaar langzaam helemaal uit. Omdat we allebei naakt zijn en jij mij niet kan zien, voel je des te meer. Ik neem de vrijheid om sensueel contact te maken met jou. Jij mag ook initiatief nemen. Ik ga je lekker aanraken, onze bodies raken elkaar, de erogene zones, we huggen, misschien gaan we ook liggen en speel ik met je. Ik kan je ook masseren terwijl je mij ook overal mag aanraken en eventueel masseren.  Met deze sessies heb ik zeer prettige ervaringen opgedaan. Juist die blinddoek maakt het spannend. Het is uitdagend en opwindend. Is dit wat voor jou en durf je je je letterlijk bloot te geven en in de overgave te gaan? Spannend!!!

Deze sessie kan geboekt worden door 18 plus mannen en vrouwen/stellen m/v en m/m