welkom bij tantra nu

Hoi, welkom bij tantranu.
Een website met informatie over tantra en de tantrapraktijk van Tantramaster Anjo (m)
De sessies worden gegeven aan vrouwen en mannen op twee locaties in de buurt van Utrecht. 

Vanwege het coronavirus zijn de activiteiten voorlopig gestopt. 

Ik, Tantramaster blijf je stimuleren om op een speelse manier met je seksuele energie om te gaan.   

Veel plezier gewenst met het lezen van de website. Lees ook sessies en tarieven om te zien wat er straks allemaal mogelijk is. 

Het is dubbel. Van de overheid moeten we anderhalve meter afstand houden. Terwijl we juist behoefte hebben aan lichamelijk contact. En daar nu ook misschien meer tijd voor hebben. 

Als je huidhonger hebt is een centimeter afstand al te veel. Ik geniet altijd van blote lijven die elkaar aanvoelen. Of het nou een man is, of (helemaal speciaal) als het een vrouw is die haar blote body tegen mij aan beweegt. Misschien kan dat een tijdje niet.
Kussen en knuffelen ook niet.

Wat je uiteraard wel kunt doen in deze tijd is jezelf strelen en uitvoerig contact maken met je seksuele energie. Op deze site kan je lezen hoe je langer en met meer techniek kunt masturberen en meer controle krijgt over je hoogtepunt, of……. hoe je je hoogtepunt (steeds) kunt uitstellen.

Je kunt (op anderhalve meter afstand) ook masturberen. (m/m, m/v en v/v). 

Je kunt mij in deze tijd ook bellen voor een naakte (of bijna naakte) fotoshoot. Geen handen geven, ik zet je met jouw telefoon of camera op de foto. Staand, liggend, man of vrouw. Met speciale korting van 10 % nu voor € 72. Op een mooie plek en inclusief thee. Lees meer op deze site en maak snel een afspraak voor na 1 juni.

Langzaam aan wordt het een beetje lente. Je krijgt weer de kriebels om je kleren uit te doen, maar als het buiten nog te fris is, ben je naakt welkom bij mij in de tantrastudio. Maar op dit moment ben ik (in overleg) iets voorzichtiger met massage en bloot contact. 

Er zijn ontelbaar veel visies op tantra. (levensvisie uit het oude India)
Voor mij, Tantramaster is het meest inspirerend dat tantra seksuele energie ziet als een belangrijke creatieve energiebron.

Dat is goed nieuws voor mensen die graag zonder taboes en out of the box willen genieten van aanraking, lichamelijk contact en seksuele energie. Of die zich naakt en sexy willen tonen tijdens een sessie en/of fotoshoot. 

Op deze website kan je onder ‘sessies en tarieven’ zien waar ik mee bezig ben. Je kunt het zien als een uitnodiging voor jou (man, vrouw, stel) om in de praktijk met tantra bezig te zijn. Als jij geniet van positief exhibitionisme sta ik, Tantramaster daarvoor open. Ik vind naakt uitdagend en grensverleggend.

Ik geef onder andere adviserende sessies (coaching en begeleiding) maar op verzoek ook praktijksessies waarbij ik deelnemers begeleid tijdens de oefeningen. Mannen, vrouwen of stellen. Mijn advies leert je vooral anders aankijken tegen je seksualiteit en de seksualiteit in je relatie. 

Het gaat om het transformeren van platte Westerse seks naar de Hogere Seks uit India. Schrik niet van het woord seks want het gaat in de praktijk niet om het doel maar om de weg erheen. Ik hou erg van speelsheid en creativiteit.

Voor mij persoonlijk geldt dat het denken in hokjes he,ho, bi niet werkt. Hoe groter de openheid en hoe kleiner het oordeel> des te meer gebeurt er. Ik werk graag met vrouwen, maar ben ook een gewaardeerd begeleider van mannen. 
Het begint allemaal met helende, liefdevolle aanraking. Aangekleed en vaak ook bloot en interactief. Als je daar goed in bent/ gevoel voor hebt ligt de weg naar tantra voor je open.  

Meer inzicht en meer liefde

Tantra staat voor meer inzicht, een bredere visie. Leven zonder overbodige en achterhaalde waarden en normen. Grotere vrijheid, meer seksuele energie, plezier en openheid. 

Remmen loslaten

Vanuit opvoeding en geloof hebben we (bijna allemaal) geleerd onze verlangens in te dammen en onze seksuele energie te onderdrukken. Maar uit onderdrukking is nog nooit iets goeds voort gekomen. Je wordt niet gelukkiger als je jezelf inhoudt… Dus de taboes kunnen op de schop. Contact maken met een tantraleraar en partner opent nieuwe wegen.    

Liefdevol ontmoeten op gevoelsniveau
Tantra is voelen in plaats van denken. Zijn in plaats van doen. 

Wat kan tantra voor jou betekenen?

een rustpunt met aandacht voor je lijf
een uitdaging om minder te denken en meer en intenser te voelen
een manier om contact te maken met je lichaam en prana
(levensenergie)
een manier om je seksuele energie te ontdekken en te stimuleren
loslaten van oude normen en waarden/taboes doorbreken
loslaten van spanning, blokkades en remmingen
loslaten van oordelen, aannames, oude patronen
op gevoelsniveau contact maken met jezelf en met de ander
ontdekken of je jezelf letterlijk wilt bloot geven en in de overgave gaan
genieten van je lichaam, je bent goed zoals je bent
in het hier en nu zijn

Tantra doe je met elkaar maar altijd voor jezelf. De ander is jouw weg naar het beleven van spirituele energie. Uiteindelijk gaat het erom hoe intens en prachtig deze wederzijdse ervaring is.

Tijdens de sessies ben ik, Tantramaster soms leraar, soms tantrapartner maar ook wel eens leerling. We kunnen samen oefenen maar ik ben degene die de leiding heeft. Onder sessies en tarieven lees je wat over de concrete mogelijkheden. 

S P E C I A L E   A A N B I E D I N G   M A A R T   2 0 2 0

Ik maak de leukste fotoshoots van mannen en vrouwen.
Met lingerie, ondergoed en bij voorkeur helemaal bloot.
Met je eigen telefoon of camera. Normale prijs € 79.
Tijdelijk  met 10% korting dus voor € 71, 10.
Met zijn tweeën (apart of interactief) deze maand voor € 125. 
Bel nu en maak snel een afspraak voor deze unieke sessie.
Op verzoek maak ik ook graag erotische foto’s. 

Over tantranu en a touch of tantra:

Mijn begeleiding en deelname zorgenvoor een veilige sfeer van vertrouwen, plezier, afstemming en ontspanning voor voor mannen en vrouwen. Ik leer je graag tantrische vaardigheden om beter contact te maken met jezelf en de ander.

Je bent (boven de 18) welkom met je eigen wensen en voorstellen. Ik sta er voor open. 

Heb je interesse bel dan de tantratelefoon op werkdagen tussen 10 en 11.
06 25 30 82 49
Of stuur een mailtje naar info@tantranu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *