Hogere seks

Het hoogste niveau van tantra is Hogere Seks. Seks met een spirituele dimensie. De legende van Shiva (God) en Shakti (Godin)
Het verhaal vertelt dat door hun Goddelijke seks de aarde is ontstaan.
Bij deze seks ben je allebei als een holle bamboestengel. Je ego verdwijnt, De open gekomen ruimte wordt gevuld met goddelijke energie (van je kruin tot in het universum en van je voeten naar het middelpunt van de aarde.)
Het is geen seks in de zin van neuken. Het gaat veel subtieler en met meer bewustzijn, duurt langer en is veel intenser.
De man gaat niet stotend de yoni in, maar het is veel meer een interactie zonder te presteren en zonder iets te willen. Laat het gewoon gebeuren.
De lingam en yoni ontmoeten elkaar in het strelen en bewegen. Penetratie kan ook met een niet (helemaal) stijve lingam. Het bijzondere is dat als je zo contact maakt (en niets doet) dat er binnen een aantal minuten spontaan seksuele energie ontstaat. (Je voelt een heel sterke verbinding) De vrouw beheerst de kunst dat zij de lingam als het ware naar binnen zuigt met haar yoni. Wat er gebeurt is fantastisch. Een samensmelting. De ultieme verbinding. Geen ego, geen doel, geen moeten.

Als je hier meer over wil weten, laat van je horen. Als je ervaring hebt met het dal- of vallei-orgasme (want zo heet het) laat het me weten.

Als je wilt vertellen over (tantrische) seks met iemand van hetzelfde geslacht, ben ik ook benieuwd naar jeĀ  verhaal.