korte verhalen 2


Melissa krijgt een fotoshoot aan huis.

Mooie meid hoor, die Melissa en leuke vriend ook. Van hem kreeg ze een fotoshoot cadeau. Er was geen beperking qua tijd en kosten, dus ik mocht een hele middag foto’s maken. Ook in de tuin. Maar eerst in de logeerkamer> een moderne strakke kamer met goed licht. Vanuit de logeerkamer kon ze zo haar kledingkamer instappen, waar ook een grote spiegel en make up tafel stond. We hadden aan de telefoon gesproken over hoe de shoot zou gaan. We begonnen met een paar foto’s in de kledingkamer bij de spiegel. Ze had drie heel kleine strings klaar gelegd> zwart, rood en panterprint. Bij elk slipje had ze een bijpassende bh. Niet in dezelfde kleur maar juist contrasterend. Ik fotografeerde haar voor de spiegel in verschillende setjes. Toen kwam het moment dat ze haar bh losmaakte. Nu kon ik haar borsten in beeld nemen. Dat zag er goed uit. Ik vroeg of ze een topje had dat van voren ver open kon vallen. Zo kon ik haar borsten laten zien zonder haar tepels. Dat deden we ook met een wit topje. Daar zag je wel haar tepels doorheen, maar niet alles. Toen ging ze op bed liggen steunend op haar ellebogen. Ze keek me uitdagend aan. Alles ging uit. Ik vind het heel spannend om foto’s te maken van een naakte vrouw die heel vrij is en zich niet schaamt. Foto;s helemaal naakt wissel ik af met bedekt naakt. Een doek bijvoorbeeld of zoals in de tuin met bloemen. Het kan heel spannend zijn dat je iets net niet kan zien wat je juist zo spannend vindt. Maar als het helemaal losgaat kan je ook borsten en billen gedetailleerd fotograferen. Uiteraard komt de poenie ook in beeld. Ik ben blij als vrouwen trots zijn op hun lichaam en genieten van mijn aandacht. Soms spelen ze met zichzelf, ook wel eens met een speeltje. Het doet me aan Kim Holland denken in haar beste jaren. Ondeugende taferelen die gezien mogen worden. Buiten is trouwens prachtig als de zon schijnt. In de tuin was een zwembad dat was ook helemaal geweldig. Ze zat naakt op de rand en ging met een hand door haar lange blonde haar. Beetje cliché misschien maar het werkt wel. Ik maakte ook foto’s met druppels op haar huid en met en zonder bikini. Toen het buiten klaar was ging ze douchen in de tuin. Later ging ze weer naar boven en toen vroeg ze haar vriendje mee. Ze wilden samen op de foto. Ik kon zien dat ze nog verliefd waren en hoe. Voor mijn camera speelde zich een hartstochtelijke vrijpartij af. Het was geen neukpartij, maar een sensuele kronkelsessie met twee naakte hoofdrolspelers. Zijn erectie baande zich een weg over haar gebruinde lijf. Maar hij hoefde er niet in. Zeker niet met mij erbij. Van die jongen had ik ook wel een aparte shoot willen maken. Ga ik doen binnenkort. Ze hebben geld genoeg om alle tijd te nemen, te experimenteren met leuke shirts en shorts en ze zijn allebei niet preuts. Wat wil een fotograaf nog meer. Hier is het geheugenkaartje zei ik na afloop. Het is voor jullie. Ik bewerk niets na. Jullie zijn mooi genoeg zonder fotoshop. We bekeken samen de foto’s op groot scherm en het was echt opwindend. Als je toch op de foto wil, kan je beter maar all the way gaan. Dat is meer fun voor hetzelfde geld. Later kreeg ik nog wat reacties van vrouwen die het niet aan durfden. Dat snapte ik wel, maar ik was vooral bij met Melissa en haar vriendje. So beautiful and so much in love.

Hand in mijn boxer

Het was donker in de kamer. Ik was niet alleen. Wist niet wie er was. Het enige wat ik aan had was een boxershort.

Ik hoorde iemand ademen en die kwam naar mij toe. DE hand zat aan mijn boxer en begon te voelen. De hand ging tussen de band en over mijn billen en bilspleet. Het broekje werd een stuk naar beneden getrokken zodat de hand er nog verder in kon. Toen ging de hand opzij totdat hij aan de voorkant zat. Eerst voelde die mijn piemel en daarna nam de hand mijn ballen vol in de hand. Het broekje ging verder omlaag, zodat er meer ruimte was om te voelen. Ook het perineum werd aangeraakt tot bij mijn anus. Het broekje viel op de grond. Mijn handen gingen zoeken naar de mysterie figuur. Ik voelde een bloot lichaam en een broekje. Terwijl ik nog steeds gestreeld werd ging ik op ontdekkingsreis uit. Mijn handen gingen er tergend langzaam in en ik voelde stevige ronde billen. Ik was benieuwd wat er aan de voorkant te voelen was. Geen haar in ieder geval. Het licht bleef uit. We zochten een plek om bloot bij elkaar te liggen. Wat was dat een leuke verassing en het duurde echt heel lang. Er is weinig nodig om te genieten van elkaar. En kleding al helemaal niet. Na uren stond iemand van ons op en ging het licht aan. Naar de badkamer lekker douchen samen en weer je handen niet thuis houden….