reacties

Reacties van cliënten:

Roos: Hoi Anjo ik heb je site gezien en ben erg enthousiast. Ik wil je graag leren kennen. Laten we samen af en toe bellen en mailen. Ik heb een tantrapartner gehad maar ik zit momenteel zonder. Wat ik lees over jouw werk maakt me een beetje opgewonden. Vooral omdat seksuele energie heel belangrijk voor me is. Maar ook omdat ik liefdevol contact mis. En huidhonger heb zoals jij dat noemt. Ik ben dol op knuffelen en vrijen en dat is nu lastig. Ik heb een mooi lichaam met echte borsten en billen. En een mooie mond. Als het goed voelt via telefoon en mail dan spreken we af. Ik heb geen virusklachten. Ik ben benieuwd naar je antwoord. Ik hoor graag van je. Liefs Roos. (ps. laten we open en bloot praten over onze gevoelens en verlangens.) Ik bel je deze week.

Jos: Hoi Anjo, ik lees dat jij ook met mannen werkt. En dat ik je nu mag mailen en bellen. En dat we kunnen chatten op kik. Af en toe verlang ik naar lijfelijk contact en zou ik graag willen strelen en knuffelen en naakt mannelijke energie voelen samen. We kunnen ook kletsen en mailen over ons gevoel. Ik wil je ook graag mailen als ik met mijzelf speel. Of als jij dat doet. Dan is het net alsof we samen iets doen ook al zit de telefoon ertussen. Ik voel jouw handen en jij voelt mijn handen. Het is genieten.

Let op: de namen van deze personen zijn gefingeerd. Evenals de exacte inhoud van de gesprekken.
Telefoon: op werkdagen tussen 10:30 en 12 uur: 06 25 30 82 49.
Chat: via kik. Gebruikersnaam Brahmatantra (masteroftantra)
Mail: info@tantranu.nl

Karin: hoi Anjo ik stuur je alvast een foto van mijzelf. Ik wil binnenkort graag een fotoshoot bij jou. Ik geniet ervan om naakt te zijn en mijzelf te laten zien. Maak jij leuke foto’s en filmpjes van mij? Die wil ik graag aan mijn vriendje sturen. Misschien komt hij ook wel bij je langs dan sturen we elkaar spannende whatsappjes. Ik heb mooie lingeriesetjes en strings die uit mogen en verschillende speeltjes. Wat mij betrekt wordt het sexy. Ik geniet nu al.

Brian: ik ben een donkere man en ik ben gek op de zon. Ik stuur je een paar foto’s en filmpjes van afgelopen zomer toen ik vaak op het naaktstrand te vinden was. Zoals je ziet had ik veel belangstelling van andere jongens en mannen. Gelukkig was er ook  een vrij plekje waar we onze gang konden gaan. Dit jaar moeten we wat meer afstand houden helaas. Ik verheug me nu al op een coronavrije tijd. Ik ben gezond en de tussentijd wil ik me graag bloot aan jou laten zien en ik heb ook interesse in je zelfmassagetraining. Misschien kan je mij wat opdrachtjes geven. Dan film ik dat en stuur ik het je toe. Dan kan jij erop reageren. Spannend!

Martijn: Ik reageerde op masseer de masseur, ik had zin om aan te raken en te masseren. We waren beiden naakt.
Voor mij als jongen van 19 was dit een heel prettige en vooral ook opwindende sessie.  Ik ga voor sensuele momenten die lang duren, wederzijds en ontspannen zijn. Ik ga vaker met Anjo afspreken om allebei te genieten.

Reactie van Ruud op 26/6.
Ik kreeg van Ruud een eerlijke, uitgebreide en enthousiaste reactie. Na zijn sessie met mij wil hij graag verder met tantra. Meedoen aan ‘met 3’ of een groepje. Namens hem mag ik in deze rubriek een oproepje doen voor iemand die met hem en mij ‘met 3’ wil doen. Laat maar horen als je zin hebt.

Uit zijn verhaal:

dank voor snelle en correcte reactie
thee vooraf prettig en ontspannen gesprekje
aanrakingsspel met blinddoek zeer aangenaam en prettig
Over de massage: ‘wat kon ik genieten van jouw aanrakingen’
‘jouw contact met mijn lichaam was meer dan prettig. Wat een weldaad’
‘ik zat volgens mij echt in een hogere sfeer, intens aangenaam en erg lekker’
‘het was voor mij de eerste keer, zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar’

Monique:
Anjo is wat ouder dan ik maar het was geen enkel probleem. Ik vond het juist fijn om te genieten van zijn levens- en tantra ervaring. We hadden van tevoren niets afgesproken. We knuffelden elkaar, ik kleedde mij uit en hij masseerde mij. Ook mijn borsten en mijn yoni. Het was heerlijk.

Vincent over knuffelen met Anjo.
Anjo vindt dat we elkaar te weinig aanraken en dat we te weinig knuffelen. Vandaar zijn missie om daar verandering in aan te brengen. Eerst gingen we een aanraakspel doen. Ik in mijn kleine slipje en hij in zijn boxershort. De kleding lag al gauw op de grond. Toen gingen we samen voelen en strelen. Elkaars lichaam ontdekken.

Amara:
Ik kreeg een massage van Anjo. We waren beiden naakt en deden eerst een aanraakspel. Hij masseerde mij met warme olie, ook mijn borsten, tepels en yoni. Topidee die Shakti godinnenmassage.

Fotoshoot:
Ik had Anjo gevraagd naaktfoto’s te maken van mij. Hij doet dat heel betaalbaar en heeft er veel gevoel voor.

Ric: ik had een speciaal verzoek aan Anjo. Ik vroeg hem met zijn rechterhand mijn lingam te stimuleren en met zijn linkerhand gelijktijdig zijn eigen lingam. Ondertussen ging ik met mijn hand bij hem tussen zijn billen en met latex handschoen en glijmiddel pulserend naar binnen. We gingen allebei bewegen tot we gelijktijdig een hoogtepunt kregen.

Joyce:
Anjo houdt van zoenen en tongen maar alleen met vrouwen.

Henk:
Anjo geeft heerlijke sessies en nu wilde ik graag de rollen omdraaien. Ik vroeg aan Anjo. Mag ik jou lekker aanraken? Ik voelde zijn lingam die goed nat was. Ik nam zijn ballen in mijn hand. Toen streelde ik zijn bilnaad en duwde zijn billen opzij. Ik ging met mijn vinger(s) met glijmiddel over en in zijn plekje. We genoten er samen van.

Jan: Wat leuk dat Anjo zo open is en niet oordeelt. Ik wil hem graag laten genieten. Hij brengt ons zoveel en nu is hij aan de beurt. Ik geniet er zelf het meeste van maar ik sta voor alles open en wil samen met hem door zonder al teveel grenzen.

Dikke dikke kus Anjo veel liefs Lieke.

Hoi Anjo wil je mijn boobies zien en ga je ze eindeloos likken? Ik lust er pap van. Jij ook?  (Lieke weer)

Hoi Anjo ik hoor dat jij van kleine slipjes houdt. Ik doe graag mijn stringetje voor je uit. (Lieke weer)

Hoi Anjo de meeste exhibitionisten zijn mannen. Maar weet je dat ik mij graag naakt laat zien en aanraken? Ik daag je graag uit. (Lieke weer)

Hoi Anjo ik weet dat je het leuk vindt om met mannen te werken maar als ik bij jou ben zie ik dat je ook heel erg geniet van m/v tantra. Ik wil graag bloot met je  z i j n.  Maak je mijn behaatje los?
Je mag ook mijn yoni leren kennen en ervan genieten. (Martie zus van Lieke)

Brian: ik vroeg Anjo om freestyle tantra. Gewoon in het moment lekker interactief spelen en experimenteren samen. Geen plan vooraf maar dubbel genieten.

Joyce: Anjo ik weet dat je helemaal weg bent van getinte dames. Ik maak graag kennis met je.

Anjo: er is bij tantranu veel te doen, maar er zijn ook ervaringen waarbij het doen plaats maakt voor zijn.
Ik gaf massageles aan een man een een vrouw van begin 30. Na afloop lagen we lekker bij elkaar met de blote vrouw in het midden. Het was geweldig. Ze was heel knuffelig en gul, dat wil zeggen ze hield haar lichaam niet voor zichzelf. Haar vriend en ik mochten allebei genieten van haar blote aanwezigheid en haar warme uitstraling.

Ik wil dat graag vaker. Het hoeft niet altijd bloot. In een broekje en een tshirt is het ook heel lekker. En veilig. En onstpannen. Geen sessie maar een ontmoeting. Ben jij die langzame sensuele en corona-vrije vrouw die een liefdevol rustmoment zoekt en die zonder oordeel van het moment kan genieten?

Desiree: kut in plaats van yoni, poenie, doos of poes.
Hoi ik ben Desiree. Anjo noemt mijn kut een yoni. Waarom niet gewoon kut. Right to the point. Ik wil dat hij naar mijn kut kijkt, er foto’s van maakt (als ik er mee speel) en ik wil dat hij er in gaat. Bij voorkeur wil ik er een lul in (geen lingam). Maar dat doet hij niet. Maar een paar vingers die er pulserend in gaan is ook lekker. Omdat hij het goed opbouwt ben ik zo nat als de Maas, de Rijn en de Waal bij elkaar. Ik ga voor de kutmassage.

 

Heb jij een bijdrage per mail of chat. Of maak je een bel-afspraak? Laat maar weten.

Lars: Het aanraken was super. Er was ook aandacht voor elkaars billen. Aan het eind van de massage was mijn piemel aan de beurt en ik kwam bijna klaar. Ik vroeg aan de masseur of hij gelijk met mij klaar wilde komen en hij zei ja. Toen gingen we met elkaar bezig en het werd een mooie afronding.

Tantramaster: ik wou lekker liggen en slapen. Ze las me eerst in haar blootje een verhaal voor toen ze met haar billen tussen mijn benen zat. Mmmmmm. Toen gingen we tussen de doeken liggen en tegen elkaar aan. Ik wilde niks liever dan dat. We ademden samen op en ik voelde haar borsten, rug en billen. Wat heerlijk als er niks moet en het alleen maar gaat om genieten. Ze rook heerlijk en voelde heel zacht aan. Ik ben altijd open voor die ene bijzondere vrouw die zich sterk genoeg voelt om mij echt te ontmoeten. Ik zal haar vertrouwen never never never never never beschamen. Love you> Anjo

Tantramaster: Je hoeft niet jong en mooi te zijn.
Toen ik zelf heel jong en mooi was hield ik van sexy jonge meiden. Die vind ik nog steeds leuk. Maar de tijd telt. En ik weet ook dat liefde en seksuele energie niet aan leeftijd en uiterlijk gebonden zijn. Onlangs mailde mij iemand van bijna 80. Die ook sterke behoefte had aan warmte, liefde, erotiek en geborgenheid.
In alle fasen van het leven is liefdevolle aandacht een behoefte.

3 jongens voor fotoshoot
Een fotoshoot kost € 75. Maar met zijn drieën kost het maar € 25 per persoon. Zo kwamen er 3 jongens/mannen 18 plus voor een shoot. Ze hadden alledrie speciaal voor de gelegenheid bij lightinthebox.com wat spannende slipjes gekocht. Bijna te klein voor woorden en giga doorschijnend. Zeker met die lamp erop. Soms is dat nog spannender dan helemaal naakt. Met de telefoon van één maakte ik uitdagende plaatjes die zonder problemen op een erotische website zouden passen. Uiteindelijk ging toch ook het laatste microslipje uit. Zodoende ging ik nog even door met foto’s maken. Het was goed te zien dat ze elkaar leuk vonden. In allerlei poses en ook ingesmeerd met olie. Tot slot gingen ze nog even afzonderlijk naakt op de foto. Wel leuk dat ze zo vrij waren om zich helemaal sexy bloot te geven. Wat anderen niet zouden durven vonden zij juist een uitdaging. En ze hielden er leuke pics aan over om van alles mee te doen. Je zou met gemak een verjaardagskalender kunnen maken van dit drietal dat ik voor het gemak maar even Kai, Kees en Kor noem. Wil jij dit ook (in je eentje, met zijn tweeën of drieën) Laat van je horen en beleef een superleuke ervaring.

Jeroen en zijn vriend wilden graag dat (Tantramaster) ik ze anoniem filmde toen ze elkaar aan het masturberen waren en gingen vrijen.  Dit gaf een extra stukje spanning.

Rik: ik heb deze week een sessie gedaan met een onbekende man. Daarbij hebben wij elkaar uitvoerig gemasturbeerd met aan het eind een diepe ontlading. Ik wil graag nog een keer met een (onbekende) man uitwisselen en heb Anjo gevraagd of we dan wat verder mogen gaan. In de zin van een complete vrijpartij. Wel veilig natuurlijk. Als ik eenmaal met seks bezig ben heb ik geen zin om mij in te houden. Anjo heeft mijn verzoek in overweging, maar aangezien hij tegen taboes is denk ik/hoop ik dat hij akkoord gaat.

Max: wat fijn dat Anjo zo vrij is in het denken praten en mailen over masturbatie. Soms bel ik hem. Ik stuur hem ook filmpjes. Soms masturberen we samen aan de telefoon. Maar het liefst doe ik het in het echt met 1 of meer mannen samen. In de zomer graag openbaar en ik geniet ervan als er mannen langslopen om te kijken en soms ook meedoen. Ik zou het leuk vinden als er in Nederland ook zoiets bestond als tantramannen.be (Vlaamse masturbatie club)

Ik geniet er ook van als Anjo naar mij kijkt als ik met mijzelf speel, vooral als mijn piemel eerst nog slap is en dan beetje voor beetje groeit. Juist die fase is leuk om te (laten) zien. De energie die er dan ontstaat. Ook als hij af en toe wat slapper wordt en dan ineens weer groeit. Ik zit ook wel eens bij Anjo in zijn broekje terwijl hij mij op de foto zet. Maar alle aandacht is voor mij en ik kan nu heel veel anonieme foto’s sturen van mijn gladde piemel en ballen. Ik ken wel een stel jongens die dat heel leuk vinden.
Misschien neem ik ze wel eens mee naar Anjo voor een groepsfilmpje.