reacties

Reacties van cliënten:

Roos: Hoi Anjo ik heb je site gezien en ben erg enthousiast. Ik wil je graag leren kennen. Laten we samen af en toe bellen en mailen. Ik heb een tantrapartner gehad maar ik zit momenteel zonder. Wat ik lees over jouw werk maakt me een beetje opgewonden. Vooral omdat seksuele energie heel belangrijk voor me is. Maar ook omdat ik liefdevol contact mis. En huidhonger heb zoals jij dat noemt. Ik ben dol op naakt knuffelen en vrijen en dat is nu lastig. Ik heb een mooi lichaam met echte borsten en billen. En een mooie mond. Als het goed voelt via telefoon en mail dan spreken we af. Ik heb geen virusklachten.Ik ben benieuwd naar je antwoord. Ik hoor graag van je. Liefs Roos. (ps. laten we open en bloot praten over onze gevoelens en verlangens.) Ik bel je deze week.

Jos: Hoi Anjo, ik lees dat jij ook met mannen werkt. En dat ik je nu mag mailen en bellen. En dat we kunnen chatten op kik. Af en toe verlang ik naar lijfelijk contact en zou ik graag willen strelen en knuffelen en naakt mannelijke energie voelen samen. We kunnen ook kletsen en mailen over ons gevoel. Ik wil je ook graag mailen als ik met mijzelf speel. Of als jij dat doet. Dan is het net alsof we samen iets doen ook al zit de telefoon ertussen. Ik voel jouw handen en jij voelt mijn handen. Het is genieten.

Let op: de namen van deze personen zijn gefingeerd. Evenals de exacte inhoud van de gesprekken.
Telefoon: op werkdagen tussen 10:30 en 12 uur: 06 25 30 82 49.
Chat: via kik. Gebruikersnaam Brahmatantra (masteroftantra)
Mail: info@tantranu.nl

Karin: hoi Anjo ik stuur je alvast een foto van mijzelf. Ik wil binnenkort graag een fotoshoot bij jou. Het liefst bij mij in de tuin. Maar kan ook bij jou in de studio. Ik geniet ervan om naakt te zijn en mijzelf te laten zien. Maak jij leuke foto’s en filmpjes van mij? Die wil ik graag aan mijn vriendje sturen. Misschien komt hij ook wel bij je langs dan sturen we elkaar spannende whatsappjes. Ik heb mooie lingeriesetjes die uit mogen en verschillende speeltjes. Wat mij betrekt wordt het sexy. Ik geniet nu al.

Brian: ik ben een donkere man en ik ben gek op de zon. Ik stuur je een paar foto’s en filmpjes van afgelopen zomer toen ik vaak op het naaktstrand te vinden was. Zoals je ziet had ik veel belangstelling van andere jongens en mannen. Gelukkig was er ook  een vrij plekje waar we onze gang konden gaan. Dit jaar moeten we wat meer afstand houden helaas. Ik verheug me nu al op een coronavrije nazomer. In de tussentijd wil ik me graag bloot aan jou laten zien en kunnen we samen fantaseren. Ik heb ook interesse in je zelfmassagetraining. Misschien kan je mij wat opdrachtjes geven. Dan film ik dat en stuur ik het je toe. Dan kan jij erop reageren. Spannend!

Martijn: Ik reageerde op masseer de masseur, ik had zin om aan te raken en te masseren. We waren beiden naakt.
Voor mij als jongen van 19 was dit een heel prettige en vooral ook opwindende sessie.  Ik ga voor sensuele momenten die lang duren, wederzijds en ontspannen zijn. Ik ga vaker met Anjo afspreken om allebei te genieten.

Reactie van Ruud op 26/6.
Ik kreeg van Ruud een eerlijke, uitgebreide en enthousiaste reactie. Na zijn sessie met mij wil hij graag verder met tantra. Meedoen aan ‘met 3’ of een groepje. Namens hem mag ik in deze rubriek een oproepje doen voor iemand die met hem en mij ‘met 3’ wil doen. Laat maar horen als je zin hebt.

Uit zijn verhaal:

dank voor snelle en correcte reactie
thee vooraf prettig en ontspannen gesprekje
aanrakingsspel met blinddoek zeer aangenaam en prettig
Over de massage: ‘wat kon ik genieten van jouw aanrakingen’
‘jouw contact met mijn lichaam was meer dan prettig. Wat een weldaad’
‘ik zat volgens mij echt in een hogere sfeer, intens aangenaam en erg lekker’
‘het was voor mij de eerste keer, zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar’

Monique:
Anjo is wat ouder dan ik maar het was geen enkel probleem. Ik vond het juist fijn om te genieten van zijn levens- en tantra ervaring. We hadden van tevoren niets afgesproken. We knuffelden elkaar, ik kleedde mij uit en hij masseerde mij. Ook mijn borsten en mijn yoni. Het was heerlijk.

Vincent over knuffelen met Anjo.
Anjo vindt dat we elkaar te weinig aanraken en dat we te weinig knuffelen. Vandaar zijn missie om daar verandering in aan te brengen. Eerst gingen we een aanraakspel doen. Ik in mijn kleine slipje en hij in zijn boxershort. De kleding lag al gauw op de grond. Toen gingen we samen voelen en strelen. Elkaars lichaam ontdekken.

Amara:
Ik kreeg een massage van Anjo. We waren beiden naakt en deden eerst een aanraakspel. Hij masseerde mij met warme olie, ook mijn borsten, tepels en yoni.

 

Fotoshoot:
Ik had Anjo gevraagd naaktfoto’s te maken van mij. Hij doet dat heel betaalbaar en heeft er veel gevoel voor.

 

Joyce:
Anjo houdt van zoenen en tongen maar alleen met vrouwen.

 

 

Heb jij een bijdrage per mail of chat. Of maak je een bel-afspraak? Laat maar weten.