reacties

Reacties van cliënten:

Roos: Hoi Anjo ik heb je site gezien en ben erg enthousiast. Ik wil je graag leren kennen. Laten we samen af en toe bellen en mailen. Ik heb een tantrapartner gehad maar ik zit momenteel zonder. Wat ik lees over jouw werk maakt me een beetje opgewonden. Vooral omdat seksuele energie heel belangrijk voor me is. Maar ook omdat ik liefdevol contact mis. En huidhonger heb zoals jij dat noemt. Ik ben dol op knuffelen en vrijen en dat is nu lastig. Ik heb een mooi lichaam met echte borsten en billen. En een mooie mond. Als het goed voelt via telefoon en mail dan spreken we af. Ik heb geen virusklachten. Ik ben benieuwd naar je antwoord. Ik hoor graag van je. Liefs Roos. (ps. laten we open en bloot praten over onze gevoelens en verlangens.) Ik bel je deze week.

Jos: Hoi Anjo, ik lees dat jij ook met mannen werkt. En dat ik je nu mag mailen en bellen. En dat we kunnen chatten op kik. Af en toe verlang ik naar lijfelijk contact en zou ik graag willen strelen en knuffelen en naakt mannelijke energie voelen samen. We kunnen ook kletsen en mailen over ons gevoel. Ik wil je ook graag mailen als ik met mijzelf speel. Of als jij dat doet. Dan is het net alsof we samen iets doen ook al zit de telefoon ertussen. Ik voel jouw handen en jij voelt mijn handen. Het is genieten.

Let op: de namen van deze personen zijn gefingeerd. Evenals de exacte inhoud van de gesprekken.
Telefoon: op werkdagen tussen 11:00 en 13 uur: 06 25 30 82 49.
Chat: via kik. Gebruikersnaam Brahmatantra (masteroftantra)
Mail: info@tantranu.nl

Karin: hoi Anjo ik stuur je alvast een foto van mijzelf. Ik wil binnenkort graag een fotoshoot bij jou. Ik geniet ervan om naakt te zijn en mijzelf te laten zien. Maak jij leuke foto’s en filmpjes van mij? Die wil ik graag aan mijn vriendje sturen. Misschien komt hij ook wel bij je langs dan sturen we elkaar spannende whatsappjes. Ik heb mooie lingeriesetjes en strings die uit mogen en verschillende speeltjes. Wat mij betrekt wordt het sexy. Ik geniet nu al.

Brian: ik ben een donkere man en ik ben gek op de zon. Ik stuur je een paar foto’s en filmpjes van afgelopen zomer toen ik vaak op het naaktstrand te vinden was. Zoals je ziet had ik veel belangstelling van andere jongens en mannen. Gelukkig was er ook  een vrij plekje waar we onze gang konden gaan. Dit jaar moeten we wat meer afstand houden helaas. Ik verheug me nu al op een coronavrije tijd. Ik ben gezond en de tussentijd wil ik me graag bloot aan jou laten zien en ik heb ook interesse in je zelfmassagetraining. Misschien kan je mij wat opdrachtjes geven. Dan film ik dat en stuur ik het je toe. Dan kan jij erop reageren. Spannend!

Martijn: Ik reageerde op masseer de masseur, ik had zin om aan te raken en te masseren. We waren beiden naakt.
Voor mij als jongen van 19 was dit een heel prettige en vooral ook opwindende sessie.  Ik ga voor sensuele momenten die lang duren, wederzijds en ontspannen zijn. Ik ga vaker met Anjo afspreken om allebei te genieten.

Reactie van Ruud op 26/6.
Ik kreeg van Ruud een eerlijke, uitgebreide en enthousiaste reactie. Na zijn sessie met mij wil hij graag verder met tantra. Meedoen aan ‘met 3’ of een groepje. Namens hem mag ik in deze rubriek een oproepje doen voor iemand die met hem en mij ‘met 3’ wil doen. Laat maar horen als je zin hebt.

Uit zijn verhaal:

dank voor snelle en correcte reactie
thee vooraf prettig en ontspannen gesprekje
aanrakingsspel met blinddoek zeer aangenaam en prettig
Over de massage: ‘wat kon ik genieten van jouw aanrakingen’
‘jouw contact met mijn lichaam was meer dan prettig. Wat een weldaad’
‘ik zat volgens mij echt in een hogere sfeer, intens aangenaam en erg lekker’
‘het was voor mij de eerste keer, zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar’

Monique:
Anjo is wat ouder dan ik maar het was geen enkel probleem. Ik vond het juist fijn om te genieten van zijn levens- en tantra ervaring. We hadden van tevoren niets afgesproken. We knuffelden elkaar, ik kleedde mij uit en hij masseerde mij. Ook mijn borsten en mijn yoni. Het was heerlijk.

Vincent over knuffelen met Anjo.
Anjo vindt dat we elkaar te weinig aanraken en dat we te weinig knuffelen. Vandaar zijn missie om daar verandering in aan te brengen. Eerst gingen we een aanraakspel doen. Ik in mijn kleine slipje en hij in zijn boxershort. De kleding lag al gauw op de grond. Toen gingen we samen voelen en strelen. Elkaars lichaam ontdekken.

Amara:
Ik kreeg een massage van Anjo. We waren beiden naakt en deden eerst een aanraakspel. Hij masseerde mij met warme olie, ook mijn borsten, tepels en yoni. Topidee die Shakti godinnenmassage.

Fotoshoot:
Ik had Anjo gevraagd naaktfoto’s te maken van mij. Hij doet dat heel betaalbaar en heeft er veel gevoel voor.

Joyce:
Anjo houdt van zoenen en tongen maar alleen met vrouwen.

Henk:
Anjo geeft heerlijke sessies en nu wilde ik graag de rollen omdraaien. Ik vroeg aan Anjo. Mag ik jou lekker aanraken?  We genoten er samen van.

Jan: Wat leuk dat Anjo zo open is en niet oordeelt. Ik wil hem graag laten genieten. Hij brengt ons zoveel en nu is hij aan de beurt. Ik geniet er zelf het meeste van maar ik sta voor alles open en wil samen met hem door zonder al teveel grenzen.

Dikke dikke kus Anjo veel liefs Lieke.

Hoi Anjo wil je mijn boobies onder handen nemen? (Lieke weer)

Hoi Anjo ik hoor dat jij van kleine slipjes houdt. Ik doe graag mijn stringetje voor je uit. (Lieke weer)

Hoi Anjo de meeste exhibitionisten zijn mannen. Maar weet je dat ik mij graag naakt laat zien en aanraken? Ik daag je graag uit. (Lieke weer)

Hoi Anjo ik weet dat je het leuk vindt om met mannen te werken maar als ik bij jou ben zie ik dat je ook heel erg geniet van m/v tantra. Ik wil graag bloot met je  z i j n.  Maak je mijn behaatje los?
Je mag ook mijn yoni leren kennen en ervan genieten. (Martie zus van Lieke)

Joyce: Anjo ik weet dat je helemaal weg bent van getinte dames. Ik maak graag kennis met je.

Anjo: er is bij tantranu veel te doen, maar er zijn ook ervaringen waarbij het doen plaats maakt voor zijn.
Ik gaf massageles aan een man een een vrouw van begin 30. Na afloop lagen we lekker bij elkaar met de blote vrouw in het midden. Het was geweldig. Ze was heel knuffelig en gul, dat wil zeggen ze hield haar lichaam niet voor zichzelf. Haar vriend en ik mochten allebei genieten van haar blote aanwezigheid en haar warme uitstraling.

Ik wil dat graag vaker. Het hoeft niet altijd bloot. In een broekje en een tshirt is het ook heel lekker. En veilig. En onstpannen. Geen sessie maar een ontmoeting. Ben jij die langzame sensuele en corona-vrije vrouw die een liefdevol rustmoment zoekt en die zonder oordeel van het moment kan genieten?

Desiree: kut in plaats van yoni, poenie, doos of poes.
Hoi ik ben Desiree. Anjo noemt mijn kut een yoni. Waarom niet gewoon kut. Right to the point. Ik wil dat hij naar mijn kut kijkt, er foto’s van maakt (als ik er mee speel) en ik wil dat hij er in gaat. Bij voorkeur wil ik er een lul in (geen lingam). Maar dat doet hij niet. Maar een paar vingers die er pulserend in gaan is ook lekker. Omdat hij het goed opbouwt ben ik zo nat als de Maas, de Rijn en de Waal bij elkaar. Ik ga voor de kutmassage.

 

Heb jij een bijdrage per mail of chat. Of maak je een bel-afspraak? Laat maar weten.

Lars: Het aanraken was super. Er was ook aandacht voor elkaars billen. Aan het eind van de massage was mijn piemel aan de beurt en ik kwam bijna klaar. Ik vroeg aan de masseur of hij gelijk met mij klaar wilde komen en hij zei ja. Toen gingen we met elkaar bezig en het werd een mooie afronding.

Tantramaster: ik wou lekker liggen en slapen. Ze las me eerst in haar blootje een verhaal voor toen ze met haar billen tussen mijn benen zat. Mmmmmm. Toen gingen we tussen de doeken liggen en tegen elkaar aan. Ik wilde niks liever dan dat. We ademden samen op en ik voelde haar borsten, rug en billen. Wat heerlijk als er niks moet en het alleen maar gaat om genieten. Ze rook heerlijk en voelde heel zacht aan. Ik ben altijd open voor die ene bijzondere vrouw die zich sterk genoeg voelt om mij echt te ontmoeten. Ik zal haar vertrouwen never never never never never beschamen. Love you> Anjo

Tantramaster: Je hoeft niet jong en mooi te zijn.
Toen ik zelf heel jong en mooi was hield ik van sexy jonge meiden. Die vind ik nog steeds leuk. Maar de tijd telt. En ik weet ook dat liefde en seksuele energie niet aan leeftijd en uiterlijk gebonden zijn. Onlangs mailde mij iemand van bijna 80. Die ook sterke behoefte had aan warmte, liefde, erotiek en geborgenheid.
In alle fasen van het leven is liefdevolle aandacht een behoefte.

3 jongens voor fotoshoot
Een fotoshoot kost tijdelijk € 67.50. Maar met zijn drieën kost het dan maar € 22,50 per persoon. Zo kwamen vóór de lockdown er 3 jongens/mannen 18 plus voor een shoot. Ze hadden alledrie speciaal voor de gelegenheid bij lightinthebox.com wat spannende slipjes gekocht. Bijna te klein voor woorden en giga doorschijnend. Zeker met die lamp erop. Soms is dat nog spannender dan helemaal naakt. Met de telefoon van één maakte ik uitdagende plaatjes die zonder problemen op een erotische website zouden passen. Uiteindelijk ging toch ook het laatste microslipje uit. Zodoende ging ik nog even door met foto’s maken. Het was goed te zien dat ze elkaar leuk vonden. In allerlei poses en ook ingesmeerd met olie. Tot slot gingen ze nog even afzonderlijk naakt op de foto. Wel leuk dat ze zo vrij waren om zich helemaal sexy bloot te geven. Wat anderen niet zouden durven vonden zij juist een uitdaging. En ze hielden er leuke pics aan over om van alles mee te doen. Je zou met gemak een verjaardagskalender kunnen maken van dit drietal dat ik voor het gemak maar even Kai, Kees en Kor noem. Wil jij dit ook (in je eentje, met zijn tweeën of drieën) Laat van je horen en beleef een superleuke ervaring.

Jeroen en zijn vriend wilden graag dat (Tantramaster) ik ze anoniem filmde toen ze gingen oefenen met tao ero zelfmassage. Dit gaf een extra stukje spanning.

Rik: ik heb deze week een sessie gedaan met een onbekende man. Daarbij hebben wij elkaar uitvoerig aan elkaar gezeten met aan het eind een diepe ontlading. Ik wil graag nog een keer met een (onbekende) man uitwisselen en heb Anjo gevraagd of we dan wat verder mogen gaan.

Max: wat fijn dat Anjo zo vrij is in het denken praten en mailen over tao ero zelfmassage = masturbatie. Soms bel ik hem. Ik stuur hem ook filmpjes. In de zomer doe ik het graag openbaar en ik geniet ervan als er mannen langslopen om te kijken en soms ook meedoen. Ik zou het leuk vinden als er in Nederland ook zoiets bestond als tantramannen.be (Vlaamse masturbatie club)

Ik geniet er ook van als Anjo naar mij kijkt als ik met mijzelf speel, vooral als mijn piemel eerst nog slap is en dan beetje voor beetje groeit. Juist die fase is leuk om te (laten) zien. De energie die er dan ontstaat. Ook als hij af en toe wat slapper wordt en dan ineens weer groeit. Maar alle aandacht is voor mij en ik kan nu heel veel anonieme foto’s sturen van mijn gladde piemel en ballen. Ik ken wel een stel jongens die dat heel leuk vinden.
Misschien neem ik ze wel eens mee naar Anjo voor een groepsfilmpje.

Michael: ik baal ervan dat ik nu tijdens corona en lockdown niet kan afspreken met mijn masturbatiegroepje (ik en 2 vrienden).
het is alweer een tijd geleden dat er (behalve ikzelf) iemand aan mijn piemel zat en ik ben klaargekomen. Ik ben helemaal gezond en heb geen klachten. Mijn schaamhaar is geschoren. Ik vind het fijn om mijn piemel te laten zien en ben al vaker bij Anjo geweest. Ik heb aan Anjo gevraagd of hij of hij mij handmatig naar een hoogtepunt wil brengen.  Hij zei: ik kan je lingam aanraken en handmatig stimuleren omdat ik begrijp dat je in deze tijd veel tekort komt. Staand en liggend (met olie) Ik had ook zin om hem aan te raken en dat mocht ook.

Esther: ik woon samen met en vrouw en daar geniet ik erg van. Soms heb ik er wel behoefte aan door een man (erotisch) aangeraakt te worden. Anjo stond er voor open en het was een verrassende ervaring.

Monique: ik wil mijzelf graag naakt laten zien en liefdevol aangeraakt worden. Ik heb Anjo gebeld en een afspraak gemaakt.

Angelique: Door corona en lockdown kom ik lijfelijk contact tekort. Het kon nu weer doorgaan omdat ik gezond ben. Omdat ik gezond ben en geen klachten heb. Eindelijk weer eens lekker naakt genieten.

Ik ga nu ook met korting een fotoshoot doen. Ik wil graag weer bewonderende blikken scoren van een man die alle aandacht voor mij heeft.

Lucas: soms wil ik een goede massage, soms ben ik te geil. Dan wil ik gewoon ontladen: afgetrokken worden. Ik vertelde dat tegen Anjo en ik mocht bij hem langskomen. Ik wist dat hij niet houdt van 2 minuten rukken en dan spuiten. Hij wil graag mijn lingam zo stimuleren dat ik steeds bijna klaarkom en dat de spanning steeds opnieuw opgebouwd wordt. Hierdoor voelt het veel intenser (met warme olie) en veel fijner als ik uiteindelijk wil klaarkomen. Aftrekken doe ik uiteraard ook regelmatig zelf maar het is veel fijner als een ervaren man zonder taboes aan mijn piemel zit. Ik voel mij bij Anjo op mijn gemak omdat hij mij begrijpt en letterlijk helemaal aanvoelt.

Anja: ik zocht therapeutisch-erotisch knuffelwerk.
Mijn zus Lydia is een hele lieve vrouw maar een beetje contactgestoord. En niet veel gewend als het gaat om aanraking en sensualiteit/seksualiteit. Ik vroeg aan Anjo of hij met mij en haar wilde werken. In een fijne warme ruimte met een bad of jacuzzi. Na een uitvoerig gesprek over wensen en grenzen gingen we van start op een totaal open manier. Omdat Lydia letterlijk alles nog moest ‘leren’ gingen we heel voorzichtig te werk. Om niet te snel te gaan met aanraken etc. Wij namen haar soms tussen ons in zodat ze ons beiden kon voelen. Soms streelden Anjo en ik elkaar zodat Lydia dat kon zien en eventueel meedoen. Na verloop van tijd nam Lydia ook zelf initiatief. Ze vond het heel normaal dat we alledrie naakt waren, zeker ook toen we in de jacuzzi waren. Het was duidelijk hoe zij hunkerde naar lijfelijk contact op de grens van liefde en seksualiteit. Tussen Anjo en mij was er ook een bijzondere spanning voelbaar. De grenzen van onze missie vervaagde en het zachte blote genieten bleef over. Eigenlijk zou je dit elke dag moeten doen. Het is zo prachtig om warmte te delen. Je hebt niets nodig, alleen elkaar.

Monique kwam ik tegen en ze liep mij lachend tegemoet: hé kutfotograaf en kutmasseur. Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Nu ben ik eindelijk relaxt. Ik heb er totaal geen moeite meer mee om mij helemaal te laten zien (ook mijn poenie/yoni). Ik vind het te gek om daar foto’s van te hebben. Ik ben ook heel opgewonden als je mij daar aanraakt en masseert. Ik snap nooit dat meiden zich daarvoor schamen. Maar dat gold ook voor mij. Mijn borsten en tepels laten zien en aanraken vond ik altijd wel spannend maar ook heel lekker. Toen ik bij jou was wilde ik wat meer en ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij jou. Eerst had ik nog een stringetje aan, maar het voelde zo vertrouwd dat ik kort daarna helemaal naakt was. Ik vond het leuk om voor jou te poseren en de foto’s zijn prachtig. Maar ik wilde graag de afstand wat kleiner maken en ik vroeg jou mijn kutje (voor jou yoni) te strelen. Jij wist precies hoe je mij in de stemming moest brengen en je bouwde het heel goed op. Je vertelde mij dat je het super vond dat ik zo open was en er zo van genoot. We hebben een afspraak gemaakt om dit vaker te doen samen.

Echtpaar H/N belde mij of ik foto’s wilde maken van hun tantrische vrijpartij. Ze waren naturist en wilden graag pics van hun omhelzingen en posities. Na een warming up ging de kleding uit en begonnen ze te knuffelen. Ik zette muziek aan en de vrouw ging sensueel bewegen naar de man toe. Ze masseerde de man eerst met haar lange haar en daarna met haar yoni. Ze bewoog langdurig met haar yoni over zijn lingam en hij genoot zichtbaar. Toen draaiden ze de rollen om en gaf hij haar een eikel-massage. Met zijn eikel bewoog hij over haar tepels en schaamlippen. Dit was het voorspel voor een intense vrijpartij.

Echtpaar W/T huurde mij in als tantraleraar omdat zowel de man als de vrouw van mij nieuwe dingen wilden leren. De eerste sessie leerde ik ze subtiele aanraking. Daarna deden ze een uitwisseling tantramassage. Ze hadden elkaar wel eens gemasseerd maar nooit op deze manier. Ik leerde ze nieuwe technieken maar ook helemaal vrij en ontspannen zijn. Ze besteedden veel tijd aan elkaars genotsplekjes. Ze hebben voortaan een vaste avond in de week om elkaar sensueel/erotisch bloot te masseren en vanaf nu is er voor hen geen mooiere massage denkbaar.

John: het ging heel snel. Anjo en ik zaten op de bank naast elkaar. We hadden ons t shirt en onze boxer nog aan. Ik had een blinddoek voor. We kropen naar elkaar toe en we begonnen met een heerlijk lange knuffel (met mooie muziek erbij) Onze handen gingen over elkaars lijf en eerst gingen de t shirts uit en later de boxershorts. De bank was breed genoeg om onder een laken bij elkaar en tegen elkaar aan te liggen. Na het intense geknuffel volgde een heerlijk en lang moment van verstilling en verbinding.  Ik wil dit graag vaker, want ik heb een drukke baan en geniet van het contact en de stilte.

Marco: Ik kreeg een geblinddoekte massage voorafgegaan door een naakt aanraakspel met Anjo.
Tijdens de massage was Anjo ook naakt en toen hij mijn lingam masseerde streelde ik spontaan zijn lingam en ballen. We stemden onze ademhaling op elkaar af.

Ton:
We kleedden elkaar uit en het moment was magisch toen de broekjes uit gingen. Ik droeg een string en Anjo een boxer. het was echt een experiment om te voelen hoe onze lichamen elkaar raakten. En het was heerlijk toen onze bekkens een ritme vonden. Mijn lingam zat tussen de ballen en een been van Anjo. Door het bewegen werd hij steeds stijver en kon ik het bijna niet houden. Ik streelde Anjo’s lingam en ballen en ging met mijn vinger door naar het perineum. Later ging ik zitten en hebben we nog een tijdje doorgeknuffeld. Leuk om zo te experimenteren en te ervaren van je beiden lekker vindt.

Arnold: ik hou van body to body en frotting. Heerlijk als de ballen en lingams elkaar aanraken. Ik zou willen dat Anjo mij helemaal (ook mijn gezicht) masseert met zijn ballen. Ik wil ze graag proeven en likken. Afwachten of hij dat goed vinden. Nee heb je, ja kan je krijgen! Misschien wil hij mijn tepels likken…