reacties

Reacties van cliënten:

Roos: Hoi Anjo ik heb je site gezien en ben erg enthousiast. Ik wil je graag leren kennen. Laten we samen af en toe bellen en mailen. Ik heb een tantrapartner gehad maar ik zit momenteel zonder. Wat ik lees over jouw werk maakt me een beetje opgewonden. Vooral omdat seksuele energie heel belangrijk voor me is. Maar ook omdat ik liefdevol contact mis. En huidhonger heb zoals jij dat noemt. Ik ben dol op naakt knuffelen en vrijen en dat is nu lastig. Ik heb een mooi lichaam met echte mooie borsten en billen. En een mooie mond. Als het goed voelt via telefoon en mail dan spreken we af als het virus voorbij is. (als ik zolang kan wachten) Ik ben benieuwd naar je antwoord. Ik hoor graag van je. Liefs Roos. (ps. laten we open en bloot praten over onze gevoelens en verlangens.) Ik bel je deze week.

Jos: Hoi Anjo, ik lees dat jij ook met mannen werkt. En dat ik je nu mag mailen en bellen. En dat we kunnen chatten op kik. Af en toe verlang ik naar lijfelijk contact en zou ik graag willen strelen en knuffelen en naakt mannelijke energie voelen samen. We kunnen ook kletsen en mailen over ons gevoel. Ik wil je ook graag mailen als ik met mijzelf speel. Of als jij dat doet. Dan is het net alsof we samen iets doen ook al zit de telefoon ertussen. Ik voel jouw handen en jij voelt mijn handen. Het is genieten. Als ik de tekst lees op je site word ik soms een beetje nat of voel ik een erectie aankomen. Als we bellen hoop ik dat jij het ook spannend vindt.

Let op: de namen van deze personen zijn gefingeerd. Evenals de exacte inhoud van de gesprekken.
Telefoon: op werkdagen tussen 10:30 en 12 uur: 06 25 30 82 49.
Chat: via kik. Gebruikersnaam Brahmatantra (masteroftantra)
Mail: info@tantranu.nl

Karin: hoi Anjo ik stuur je alvast een foto van mijzelf. Ik wil binnenkort graag een fotoshoot bij jou. Het liefst bij mij in de tuin. Maar kan ook bij jou in de studio. Ik geniet ervan om naakt te zijn en mijzelf te laten zien. Maak jij leuke foto’s en filmpjes van mij? Die wil ik graag aan mijn vriendje sturen. Misschien komt hij ook wel bij je langs dan sturen we elkaar spannende whatsappjes. Ik heb mooie lingeriesetjes die uit mogen en verschillende speeltjes. Wat mij betrekt wordt het sexy. Ik geniet nu al.

Brian: ik ben een donkere man en ik ben gek op de zon. Ik stuur je een paar foto’s en filmpjes van afgelopen zomer toen ik vaak op het naaktstrand te vinden was. Zoals je ziet had ik veel belangstelling van andere jongens en mannen. Gelukkig was er ook  een vrij plekje waar we onze gang konden gaan. Dit jaar moeten we wat meer afstand houden helaas. Ik verheug me nu al op een coronavrije nazomer. In de tussentijd wil ik me graag bloot aan jou laten zien en kunnen we samen fantaseren. Ik heb ook interesse in je zelfmassagetraining. Misschien kan je mij wat opdrachtjes geven. Dan film ik dat en stuur ik het je toe. Dan kan jij erop reageren. Spannend!

Martijn: Ik reageerde op masseer de masseur, ik had zin om aan te raken en te masseren. We waren beiden naakt. We deden eerst elkaars broekje uit en toen een aanraakspel dat ontaarde in een hele lange blote knuffel. Onze handen gingen overal heen, onze lingams raakten elkaar. Daarna lagen we op de bank samen tegen elkaar aan.
Voor mij als jongen van 19 was dit een heel prettige en vooral ook opwindende sessie. Ik vond het lekker dat ik bij Anjo zijn lingam en ballen mocht masseren en dat hij massage iets dieper tussen zijn billen ook prettig vond. Ik had er ook een klein trilapparaatje bij van durex. Terwijl ik hem masseerde raakte hij met veel gevoel mijn lingam en ballen aan. Ik ga voor sensuele momenten die lang duren, wederzijds en ontspannen zijn. Ik ga vaker met Anjo afspreken om allebei te genieten, liefst ook met gezamenlijk hoogtepunt.  Ik vraag een paar studievrienden om mee te komen naar Anjo.

Reactie van Ruud op 26/6.
Ik kreeg van Ruud een eerlijke, uitgebreide en enthousiaste reactie. Na zijn sessie met mij wil hij graag verder met tantra. Meedoen aan ‘met 3’ of een groepje. Namens hem mag ik in deze rubriek een oproepje doen voor iemand die met hem en mij ‘met 3’ wil doen. Laat maar horen als je zin hebt.

Uit zijn verhaal:

dank voor snelle en correcte reactie
thee vooraf prettig en ontspannen gesprekje
aanrakingsspel met blinddoek zeer aangenaam en prettig
Over de massage: ‘wat kon ik genieten van jouw aanrakingen’
‘jouw contact met mijn lichaam was meer dan prettig. Wat een weldaad’
‘ik zat volgens mij echt in een hogere sfeer, intens aangenaam en erg lekker’
‘het was voor mij de eerste keer, zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar’

Heb jij een bijdrage per mail of chat. Of maak je een bel-afspraak? Laat maar weten.