mannen

welkom mannen!

Binnen de tantra is het heel normaal dat mannen met mannen oefenen. Als het gaat om aanraking, wederzijdse massage en masturbatie.

De energie m/m is heel bijzonder omdat je hetzelfde lichaam hebt en weet wat de ander voelt. Ook al vindt er geen penetratie/directe seks plaats er blijft genoeg over om je seksuele energie te ontdekken en te delen. 

(bovenstaande foto komt van internet)

Tantramaster: Ik denk niet in vakjes hetero, bi of homo. Ieder mens heeft vrouwelijke en mannelijke energie. We hoeven daar met alle respect wat mij betreft geen sticker op te plakken. Tantra zegt: je bent goed zoals je bent. Dat geeft meteen alle ruimte om in alle acceptatie en respect te ervaren wat er is.

Tantramaster: tantra leert ons los te komen van oordelen, aannames, angsten, schaamte en veronderstellingen. Wie en wat er is mag er zijn. Tantra is alleen prima als het van twee kanten goed voelt. Eventuele ballast is er om kwijt te raken. Wat je meekrijgt uit opvoeding en opleiding kan je altijd tegen het licht houden. Kijken wat er anno nu nog belangrijk is en wat niet. Maag je rugzak maar leeg. Als je wilt kan ik je ermee helpen. En ik help je om meer te genieten. Tijdens de sessie genieten we samen.

Tantramaster: toen ik net begon met masseren en mij vooral op vrouwen richtte vroeg een man mij of ik hem een tantramassage wilde geven met aandacht voor zijn erogene zones. Ik had daar toen nog geen ervaring mee en voelde nog wat weerstand.
Maar ik snap die man wel. Wat hij wil, wil iedereen: aandacht voor het hele lichaam. Hoe fijn is het dat alles wederzijds aangeraakt mag worden en dat je niet met een boog heen gaat als het om de intieme delen gaat.

Ik geef sinds kort alleen nog interactieve massages en uitwisselingen. Tijdens een sessie wil ik hetzelfde beleven als jij. Anders kom ik niet in mijn energie. Ik nodig je uit om wederzijds contact aan te gaan. Ik wil jouw handen voelen, je lichaam voelen, je energie ervaren. Het mag best uitdagend en opwindend zijn.

Het mannelijk geslachtsdeel wordt in de tantra lingam of vasjra genoemd. Dat klinkt beter dan de 3letterwoorden die vaak gebruikt worden. Tijdens de interactieve man2man sessies is er wederzijds alle ruimte en aandacht voor. Het voelt anders als iemand jouw lingam stimuleert, dan dat je het zelf doet. Elkaar aanraken is dubbel fun.

Tantramaster: Ik heb gemerkt dat veel mannen het aangenaam vinden om door een man sensueel aangeraakt te worden en ook zelf een man op die manier aan te raken. Bij tantranu zijn daar mogelijkheden voor.

Interactieve blootgewoon sessies zelfmassage zijn ook mogelijk. (zie de pagina over tao ero zelfmassage) Door vaker te doen en samen (nieuwe masturbatietechnieken) te oefenen, word je er vrijer in, verdwijnt eventuele schaamte, stimuleer je elkaar, vallen taboes en remmingen weg en daardoor kan je langer genieten en is de eventuele ontlading veel intenser.


Op bovenstaande foto is de schaamte verdwenen. Gaat wel een beetje ver. Hoe zie jij dat?

Er is ook body to body mogelijk. We zijn beiden naakt, jij hebt een blinddoek voor en mijn body ontdekt met en zonder handen het landschap van jouw lichaam. (staand en liggend). Dit is een sensuele beweging en de ultieme vorm van tantrisch aanraken. In alle rust genieten van beweging en stilte. Spannend. Dit doe ik alleen op verzoek en met iemand die ik al eens eerder ontmoet heb. Kom dus eerst langs voor een andere sessie en als je body to body wilt en het klikt spreken we later af.

Dus mannen: je bent welkom voor diverse sessies. (ook blootgewoon en graag interactief) Bel of mail me maar als je interesse hebt. info@tantranu.nl  Wil je meedoen aan een workshop tantramassage geef je dan nu op. 

Nieuw: fotoshoot (met jouw smartphone) Leuk om te hebben en anderen mee te verassen. Geef jezelf bloot en laat anderen meegenieten. Dit kan al vanaf € 79. Voor de kosten hoef je het dus niet te laten). Ik speel in op de wensen die jij hebt voor de foto’s. Geef je fantasie maar de ruimte.  

Iedere werkdag kan je bellen tussen 10 en 15 uur.
de beste tijd om te bellen is tussen 10 en 11 uur.
(als ik een tantrasessie heb kan ik niet opnemen)

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49