mannen

welkom leuke jongens en mannen (18 plus)

Binnen de tantra is het heel normaal dat mannen met mannen oefenen. Bij voorkeur allebei naakt. Als het gaat om aanraking, wederzijdse massage en zelfs over zelfmassage/masturbatie. Bij tantranu gaat het vooral om het elkaar aanraken en strelen, masseren van elkaars lichaam meestal inclusief erogene zones/geslachtsdelen. Zoveel mogelijk zonder remmingen of taboes. Ik werk graag met een blinddoekje waardoor je nog meer gaat voelen.

De energie m/m is heel bijzonder omdat je hetzelfde lichaam hebt en weet wat de ander voelt. Ook al vindt er geen penetratie/directe seks plaats er blijft meer dan genoeg over om naakt je/elkaars seksuele energie te ontdekken, te stimuleren en te delen. 

(bovenstaande foto komt van internet)

Tantramaster: Ik denk niet in vakjes hetero, bi of homo. Ieder mens heeft vrouwelijke en mannelijke energie. We hoeven daar met alle respect wat mij betreft geen sticker op te plakken. Tantra zegt: je bent goed zoals je bent. Dat geeft meteen alle ruimte om in alle acceptatie en respect naakt te experimenteren, te ervaren en te delen. Samen gelijktijdig klaarkomen is een mooie en spannende ervaring.

Tantramaster: tantra leert ons los te komen van oordelen, aannames, angsten, schaamte en veronderstellingen. Wie en wat er is mag er zijn. Eventuele ballast is er om kwijt te raken. Wat je meekrijgt uit opvoeding en opleiding kan je altijd tegen het licht houden. Kijken wat er anno nu nog belangrijk is en wat niet. Maag je rugzak maar leeg. Als je wilt kan ik je ermee helpen. En ik help je om meer te genieten. Tijdens de sessie genieten we samen naakt.

Tantramaster: toen ik net begon met masseren en mij vooral op vrouwen richtte vroeg een man mij of ik hem een tantramassage wilde geven met aandacht voor zijn erogene zones. Ik had daar toen nog geen ervaring mee en voelde nog wat weerstand.
Maar ik snap die man wel. Wat hij wil, wil iedereen: aandacht voor het hele lichaam. Hoe fijn is het dat alles wederzijds aangeraakt mag worden.  Het was fijn dat hij mij voor en tijdens de mannenmassage ook overal (voor en achter) sensueel aanraakte.

Ik geef sinds kort alleen nog interactieve massages en uitwisselingen. Tijdens een sessie wil ik hetzelfde beleven als jij. Tantra in je eentje is beperkt. En dan kom ik niet in mijn energie. Ik nodig je uit om wederzijds contact aan te gaan. Ik wil jouw handen voelen, je naakte lichaam en lingam voelen, je mannelijke energie ervaren. Het mag wat mij betreft best uitdagend en opwindend zijn. Een blinddoekje maakt het nog spannender en leuker. Je hoeft je niet te schamen voor je erectie. Wees trots op jezelf, ook als je opgewonden bent. 

Het mannelijk geslachtsdeel wordt in de tantra lingam of vasjra genoemd. Dat klinkt beter dan de 3letterwoorden die vaak gebruikt worden. Tijdens de interactieve man2man naakte teantrasessies is er wederzijds alle ruimte en aandacht voor. Het voelt anders als iemand jouw lingam stimuleert, dan dat je het zelf doet. Elkaars lingam aanraken en een intens hoogtepunt ervaren is dubbel fun. Laat je lingam maar zien en aanraken wees er trots op. Maar de energie vasthouden kan ook.
Lingams tegen elkaar aan bewegen (frotting) kan ook een fijn gevoel geven. Of elkaar met de lingam (en de ballen) masseren. Bijvoorbeeld als onderdeel van een kuffelsessie. Alles draait om voelen en neem de tijd ervoor zodat je in een diepere laag komt en niet afgeleid wordt door gedachten. Kijken en oordelen is niet nodig. Genieten mag.

Tantramaster: Ik heb gemerkt dat veel mannen het aangenaam vinden om door een naakte man sensueel aangeraakt te worden en ook zelf een man op die manier aan te raken en te masseren. Bij tantranu zijn daar mogelijkheden voor. Ook voor mannen die daar nog geen ervaring mee hebben en nieuwsgierig zijn/het spannend vinden. Naked body discovery. 

Masturbatiesessies zijn ook mogelijk. (zie de pagina over tao ero zelfmassage) Door vaker te doen en samen nieuwe technieken te oefenen, word je er vrijer in, verdwijnt eventuele schaamte, stimuleer je elkaar, vallen taboes en remmingen weg en daardoor kan je langer genieten en is de eventuele (wederzijdse) ontlading veel intenser. 

Gevraagd: mannen die tijdens een tantrasessie samen met 1 of meer andere mannen naakt willen masturberen en nieuwe technieken willen leren. Meedoen kost 50 euro voor 1 uur. Aanmelden via de mail: info@tantranu.nl Afspraak in overleg.  

Dus mannen: (boven de 18)> je bent welkom voor diverse sessies interactief) Bel of mail me maar als je interesse hebt. info@tantranu.nl  Wil je meedoen aan een workshop tantramassage geef je dan nu op. 

Nieuw: fotoshoot naakt en sexy (met jouw smartphone of camera) Leuk om te hebben en anderen mee te verassen. Geef jezelf bloot en laat anderen meegenieten. Dit kan al vanaf € 79. Voor de kosten hoef je het dus niet te laten). Ik speel in op de wensen die jij hebt voor de foto’s en ben heel benieuwd naar jou.  Geef je fantasie maar de ruimte. 

Iedere werkdag kan je bellen tussen 10 en 15 uur.
de beste tijd om te bellen is tussen 10 en 11 uur.

(als ik een tantrasessie heb kan ik niet opnemen)

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49    (boven de 18)    
Bovenstaande foto’s zijn van het internet.