masturberen

Masturberen is een geweldige manier om in contact te komen met je seksuele energie. Tantramaster wil je graag adviseren om er vaker en intenser mee bezig te zijn, bij voorkeur samen met anderen. met volle overgave en plezier, zonder schaamte en taboes. 
Hij laat zich inspireren door de Amerikaanse seksuoloog Joseph Kramer. Hij deed onderzoek naar het masturbatiegedrag van mannen. Hij kwam erachter dat de meeste mannen niet voldoende genieten. 
Dat komt omdat ze vaak heel doelgericht masturberen en zo snel mogelijk een ontlading willen. En dat is jammer.
Want dan is je seksuele energie heel snel op. Als je langer bezig bent en meer technieken gebruikt, geniet je intenser en heb je meer controle over je erectie en je hoogtepunt.

Tantramaster geeft sessies om dit te leren en te oefenen. 
Individueel: hij doet de technieken bij je voor en daarna oefen jij ze. Op verzoek kan er met elkaar geoefend worden en/of met een wederzijdse ontlading.

Met 3: Onder leiding van Tantramaster leren twee mannen de technieken en oefenen ze die. Je kan je vanaf nu hiervoor opgeven. Hiervoor geldt een speciale prijs vanaf € 50. Geef jezelf bloot en durf (samen) te genieten.

Het gaat niet om hoe groot, klein, slap of stijf je lingam is. Er is altijd (zonder oordeel) veel te genieten. Aan wat je leert heb je levenslang wat. En je kan de strokes ook bij een ander doen.

Met nadruk worden ook vrouwen uitgenodigd voor masturbatiesessies en groepen. Ook hier kunnen nog wat taboes doorbroken worden. 

Tantramaster: ik denk niet in vrouw, man, he, ho,bi. Ieder mens heeft vrouwelijke en mannelijke energie. We hoeven daar met alle respect wat mij betreft geen sticker op te plakken. Tantra zegt: je bent goed zoals je bent. Dat geeft meteen alle ruimte om in alle acceptatie en respect naakt te experimenteren, te ervaren en te delen. Samen gelijktijdig klaarkomen is een mooie en spannende ervaring.

Tantramaster: tantra leert ons los te komen van oordelen, aannames, angsten, schaamte en veronderstellingen. Wie en wat er is mag er zijn. Eventuele ballast is er om kwijt te raken. Wat je meekrijgt uit opvoeding en opleiding kan je altijd tegen het licht houden. Kijken wat er anno nu nog belangrijk is en wat niet. Maag je rugzak maar leeg. Als je wilt kan ik je ermee helpen. En ik help je om meer te genieten. 

Lekker aan elkaar zitten.

Het mannelijk geslachtsdeel wordt in de tantra lingam of vasjra genoemd. Dat klinkt beter dan de 3letterwoorden die vaak gebruikt worden. Tijdens de interactieve man2man naakte teantrasessies is er wederzijds alle ruimte en aandacht voor. Het voelt veel lekkerder als iemand jouw lingam uitvoerig stimuleert, dan dat je het zelf doet. Elkaars lingam aanraken en een intens hoogtepunt ervaren is dubbel fun. Laat je lingam maar zien en aanraken wees er trots op. Maar de energie vasthouden kan ook.
Lingams tegen elkaar aan bewegen (frotting) kan ook een fijn gevoel geven. Of elkaar met de lingam (en de ballen) masseren. Bijvoorbeeld als onderdeel van een ‘met 3’ knuffelsessie. Alles draait om bewust voelen en neem de tijd ervoor zodat je in een diepere laag komt en niet afgeleid wordt door gedachten. Oordelen is niet nodig. Genieten mag. 

Meld je nu aan voor een mannen masturbatiegroepje op donderdagmiddag.
Meedoen kost slechts € 50. (alleen als je gezond bent zonder klachten).

 

Laat je lingam maar zien, speel ermee en schaam je niet.
Iedere werkdag kan je bellen tussen 10:30 en 12:00 uur

Er zijn ook privé fotoshoots mogelijk met masturbatie als thema.

je kan ook chatten over mannentantra en masturbatie via Kik.
Mijn username is tantramasteranjo * Brahmatantra
Geef aan dat je de website hebt gezien

(als ik een tantrasessie heb kan ik niet opnemen)
Je kunt alleen meedoen met zichtbaar 06 nummer.

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49        
Bovenstaande foto’s zijn van het internet.