mannen

welkom mannen!

Binnen de tantra is het heel normaal dat mannen met mannen oefenen.

Mij gaat het om de energie die er ontstaat met iemand. De energie m/m is heel bijzonder omdat je hetzelfde lichaam hebt en weet wat de ander voelt.

Tantramaster: Ik denk niet in vakjes man/vrouw en ook niet in vakjes hetero, bi of homo. Ieder mens heeft vrouwelijke en mannelijke energie. We hoeven daar met alle respect wat mij betreft geen sticker op te plakken. Tantra zegt: je bent goed zoals je bent. Dat geeft meteen alle ruimte om in alle acceptatie en respect te ervaren wat er is.

Tantramaster: tantra leert ons los te komen van oordelen, aannames, angsten, schaamte en veronderstellingen. Wie en wat er is mag er zijn. Tantra is prima als het van twee kanten goed voelt. Eventuele ballast is er om kwijt te raken. Wat je meekrijgt uit opvoeding en opleiding kan je altijd tegen het licht houden. Kijken wat er anno nu nog belangrijk is en wat niet. Maag je rugzak maar leeg. Als je wilt kan ik je ermee helpen.

Tantramaster: toen ik net begon met masseren en mij vooral op vrouwen richtte vroeg een man mij of ik hem een tantramassage wilde geven met aandacht voor zijn erogene zones. Ik had daar toen nog geen ervaring mee en voelde nog wat weerstand.
Toen dacht ik: ik snap die man wel. Wat hij wil, wil iedereen: aandacht voor het hele lichaam. Hoe fijn is het dat alles wederzijds aangeraakt mag worden en dat je niet met een boog heen gaat als het om de intieme delen gaat.

Ik geef sinds kort geen eenrichtingsverkeer massages meer aan mannen. Tijdens een sessie wil ik hetzelfde beleven als jij. Anders kom ik niet in mijn energie. Ik nodig je uit om wederzijds contact aan te gaan. Ik wil jouw handen voelen, je lichaam voelen, je energie ervaren.

Het mannelijk geslachtsdeel wordt in de tantra lingam of vasjra genoemd. Dat klinkt beter dan de 3letterwoorden die vaak gebruikt worden. Tijdens de interactieve man2man sessies is er alle ruimte en aandacht voor.

Tantramaster: Ik heb gemerkt dat veel mannen het aangenaam vinden om door een man sensueel aangeraakt te worden en ook zelf een man op die manier aan te raken. Bij tantranu zijn daar mogelijkheden voor.

Ook interactieve blootgewoon sessies zelfmassage zijn mogelijk. (zie de pagina over tao ero zelfmassage) Door vaker te doen en samen (nieuwe masturbatietechnieken) te oefenen, word je er vrijer in, verdwijnt eventuele schaamte, stimuleer je elkaar, vallen taboes en remmingen weg en daardoor kan je langer genieten en is de eventuele ontlading veel intenser.

Dus mannen: je bent welkom voor diverse sessies. (ook blootgewoon en interactief) Bel of mail me maar als je interesse hebt. info@tantranu.nl
Iedere werkdag kan je bellen tussen 10 en 15 uur.
de beste tijd om te bellen is tussen 10 en 11 uur.
(als ik een tantrasessie heb kan ik niet opnemen)

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49                                                                                                                                                                                                                             Workshop

Bij deze nodig ik je uit voor een workshop massage en tantra voor mannen (laatste week maart) Informeer naar de datum en het programma.

E

Tot tantra   groet  tantramaster Anjo