tao ero zelfmassage

Eén van de tantrische vaardigheden is het aanraken van jezelf. Ik, Tantramaster heb tijdens het geven van workshops ervaren dat sommige mensen daar moeite mee hebben. Ik denk dat dit komt omdat er vroeger een taboe op zat. 

Er deden verhalen de ronde dat masturbatie verslavend was en dat je er ziek van kon worden. 

Bij tantranu kan je sessies volgen in het subtiel aanraken en masseren van jezelf met technieken van Joseph Kramer. (USA) De volgende stap is uiteraard het aanraken van iemand anders.

Er zijn uitwisselingen mogelijk voor mannen. Daarbij worden de strokes van Joseph Kramer op elkaar geoefend. 

Door het oefenen krijg je meer vrijheid in het contact met je lichaam en je sensualiteit. Schaamte is niet nodig. Dat is een negatieve energie die je belemmert en als je wil kan je schaamte transformeren naar meer openheid en plezier. Schaamte over je lichaam of over je gevoel is nooit nodig.

Als je aanraking, masturbatie en/of massage wilt uitwisselen met een andere man, geef je dan op via de mail. vertel iets over jezelf en je ervaringen met aanraking en tantra. Geef ook je 06 nr. Als ik reacties binnen heb, ga ik mannen uitnodigen hiervoor.
De kosten zijn € 60 p.p.  Uitwisselingen zijn mogelijk op een doordeweekse middag. In Utrecht buiten de stad.

Iedereen mag genieten van de aanraking en het delen van mannelijke energie. Het is wel lekker als je intiem geschoren bent. Wees trots op je lijf.

Tantramaster: tantra leert ons los te komen van oordelen, aannames, angsten, schaamte en veronderstellingen. Wie en wat er is mag er zijn. Eventuele ballast is er om kwijt te raken. Wat je meekrijgt uit opvoeding en opleiding kan je altijd tegen het licht houden. Kijken wat er anno nu nog belangrijk is en wat niet. Maak je rugzak maar leeg. Als je wilt kan ik je ermee helpen. En ik help je om meer te genieten. 

Ik, Tantramaster kan al je wilt:
Je nieuwe technieken leren door ze bij je uit te voeren.
Ik kan jou opdracht geven om bepaalde strokes te doen bij jezelf
(eventueel kan ik daar met jouw telefoon foto’s van maken of filmpjes zodat je daar thuis verder mee kan)
Als het weer mag kan ik je koppelen aan een andere man om met elkaar interactief te oefenen.

Kijk ook op de pagina ‘wie het eerst komt’ daar lees je of er sessies zijn. Meld je aan als je zin hebt. Het gaat om betere techniek en timing. Tantramaster is voorstander van openbaar en gezamenlijk interactief masturberen. Zowel mannen onder elkaar als gemengd. (m/v) zonder snel klaar te komen. 

Het mannelijk geslachtsdeel wordt in de tantra lingam of vasjra genoemd. Dat klinkt beter dan de 3letterwoorden die vaak gebruikt worden. Tijdens de interactieve man2man tantrasessies is er wederzijds alle ruimte en aandacht voor.  Oordelen is niet nodig. Genieten mag. 

Tantramaster: vroeger was masturberen iets wat je snel en stiekem in je eentje deed in de slaapkamer of de badkamer. Het is tijd om open en bloot (ook samen en zichtbaar) alle misschien nog bestaande oordelen en taboes los te laten. Als je zin hebt zoek dan mensen die met jou samen willen masturberen en zoek plekken (ook buiten) waar dat kan. Er zijn strandjes te vinden waar seks in de open lucht geen probleem is. Tegenwoordig is ook de webcam een manier om je seksuele energie te laten zien en te delen met anderen. Jezelf naakt laten zien zonder schaamte voor je seksuele kant is in mijn ogen een belangrijke tantrische vaardigheid. Geniet ervan. Ook bij tantranu. 

Iedere werkdag kan je bellen tussen 10:30 en 12:30 uur. Laat je sensuele energie maar stromen. 

Je kan ook zonder taboes/open en bloot chatten met Anjo over mannentantra en zelfmassage via Kik.
Mijn username is masteroftantra * Brahmatantra
Geef aan dat je de website hebt gezien

(als ik een tantrasessie heb kan ik niet opnemen)
Je kunt alleen meedoen met zichtbaar 06 nummer.

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49