zelfmassage

Zelfmassage wordt door Tantramaster gezien als een belangrijke tantrische vaardigheid. Want hoe kan je contact maken met een ander als je niet in verbinding bent met jezelf en je eigen seksuele energie.

Helaas zijn niet alle mannen hier goed in. Hun techniek bestaat vooral uit ‘rukken’. 
Tantramaster leert je nieuwe en betere technieken om langer en bewuster te kunnen genieten en niet snel klaar te komen. 
De technieken die je leert kan je voortaan zelf thuis gebruiken en zijn ook geschikt voor het geven van tantra- en lingam massage. (Lingam is de tantranaam voor het mannelijke geslachtsdeel).  

Het is belangrijk dat eventuele taboes over naakt zijn en met jezelf spelen worden doorbroken en dat het laten zien van je naakte lichaam en seksuele energie wordt geaccepteerd. 
Bij tantranu geeft Tantramaster Anjo sessies waarbij dit ruimschoots aan bod komt (man2man). In zijn sessies en lessen komen de technieken van de Amerikaanse seksuoloog Joseph Kramer aan bod.
Indien coronavrij zijn er weer uitwisselingen mogelijk waarbij (twee voor elkaar onbekende) mannen wederzijds met deze technieken aan de slag gaan.  
Het is belangrijk over je eventuele schaamte heen te stappen. Of je jong of oud bent, groot of klein geschapen, een erectie krijgt of niet, het maakt niks uit. Het gaat erom dat je ontspannen geniet zonder oordeel. 
Als je tijdens een individuele sessie (of uitwisseling masturbatietechniek) wilt leren  geef je dan op via de mail. 

Iedereen mag genieten van de aanraking en het delen van mannelijke energie. Het is wel lekker als je intiem geschoren bent. Wees trots op je lijf.

Tijdens de man2man tantrasessies is er wederzijds alle ruimte om te ontspannen en te genieten. Oordelen is niet nodig. Genieten mag. 

 

Iedere werkdag kan je bellen tussen 11 en 13 uur. Laat je sensuele energie maar stromen. 

Je kan ook chatten met Anjo over mannentantra en zelfmassage via Kik. Het gaat wel over tantra en is dus geen sekstelefoon. Je mag hem ook niet ‘uithoren’, 

Anjo’s username is masteroftantra * Brahmatantra
Geef aan dat je de website hebt gezien
Je kunt alleen coronavrij !!! meedoen met zichtbaar 06 nummer.

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49    (gebruik geen privénummer)                                              

 

  Uiteindelijk draait alles om het voelen.