masturbatie

Tantranu geeft sessies in zelfmassage. In de lijn van de Amerikaanse seksuoloog Joseph Kramer. Hij heeft studie gedaan naar het masturbatiegedrag van mannen. Het was duidelijk dat mannen zichzelf ruimschoots tekort deden. 
Ze waren eigenlijk vooral gericht op het resultaat, zodat ze maar kort konden genieten. Ze kenden ook weinig techniek en hadden weinig controle over hun erectie. Ze kwamen vaak te snel en oppervlakkig klaar. 
Bij tantranu kan je als man nieuwe technieken leren in een individuele sessie waarbij Tantramaster je dat leert door ‘strokes’ bij je uit te voeren. Daarna ga je zelf de nieuwe technieken leren gebruiken. 
Deze sessie kan ook in een uitwisseling. Met 2 mannen o.l.v. Tantramaster. Wil jij één van die 2 zijn en oefenen/uitwisselen met aan (onbekende) andere man geef je dan op via de mail. 
Vermeld wat info over jezelf en zet je 06 nr. erbij.

Belangrijk: er wordt vaak negatief gedaan over masturberen. Tantramaster ziet het als een mooie manier om contact te maken met je seksuele energie. (zonder schaamte en taboes)

Het gaat in alle gevallen n i e t om rukken en ff snel aftrekken.
Bespreek met Anjo jouw persoonlijke wensen voor het open en bloot masturberen. 
Het gaat ook niet om hoe klein of groot je materiaal is, dik of dun, slap of stijf. Iedereen mag genieten van de aanraking en het delen van mannelijke energie. Het is wel lekker als je intiem geschoren bent. Wees trots op je lingam.

Tantramaster: Hieronder een paar foto’s van iemand die graag in mijn bijzijn wou masturberen. Met een heel goede camera door mij gemaakt.

 

Tantramaster: tantra leert ons los te komen van oordelen, aannames, angsten, schaamte en veronderstellingen. Wie en wat er is mag er zijn. Eventuele ballast is er om kwijt te raken. Wat je meekrijgt uit opvoeding en opleiding kan je altijd tegen het licht houden. Kijken wat er anno nu nog belangrijk is en wat niet. Maak je rugzak maar leeg. Als je wilt kan ik je ermee helpen. En ik help je om meer te genieten. 

Kijk ook op de pagina ‘wie het eerst komt’ daar lees je of er sessies zijn. Meld je aan als je zin hebt. Het gaat om betere techniek en timing. 

Het mannelijk geslachtsdeel wordt in de tantra lingam of vasjra genoemd. Dat klinkt beter dan de 3letterwoorden die vaak gebruikt worden. Tijdens de interactieve man2man naakte tantrasessies is er wederzijds alle ruimte en aandacht voor.  Oordelen is niet nodig. Genieten mag. 

Iedere werkdag kan je bellen tussen 10:30 en 12:00 uur. Laat je seksuele energie maar stromen. 

Er zijn ook privé fotoshoots mogelijk met zelfmassage als thema.

 

je kan ook zonder taboes chatten met Anjo over mannentantra en masturbatie via Kik.
Mijn username is tantramasteranjo * Brahmatantra
Geef aan dat je de website hebt gezien

(als ik een tantrasessie heb kan ik niet opnemen)
Je kunt alleen meedoen met zichtbaar 06 nummer.

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49                                                        Kijk ook op tantramannen.be

Een uitstekend initiatief.