sessies voor vrouwen

Als je deze site bekijkt lijkt het misschien dat Tantramaster Anjo alleen op mannen gericht is maar dat is absoluut niet zo. gelukkig zijn er ook vrouwen geïnteresseerd. En die kunnen terecht voor een tantramassage, een fotoshoot of tantrameditatie.
Afspreken via de mail met vermelding van leeftijd en 06 nr.  Sessies alleen op werkdagen om 16.30 in Utrecht-O.

Tantramassage

De Godinnenmassage is een tantramassage met warme olie. Het is een totaalmassage waarbij het hele lichaam gemasseerd wordt. Als je wilt dus ook de erogene zones. Een heerlijk moment om jezelf bloot te geven en liefdevol en respectvol aangeraakt te worden. Uiteraard wordt rekening gehouden met jouw specifieke wensen en grenzen.
Deelname: € 75 voor 1 uur.

Fotoshoot

Voor vrouwen die schaars gekleed of naakt op de foto willen. Gewoon  bloot of erotisch. Tantramaster fotografeert jou, met je eigen telefoon of camera. Zo ben jij de enige die ze heeft en bijv. kan versturen naar een vriend of vriendin.
Deelname: tijdelijk € 67,50. Veel foto’s in max. een uur.

Tantrameditatie

Een heerlijke manier om te ontspannen. Tantramaster biedt je verschillende tantrameditaties en visualisaties aan waardoor je verbinding maakt met je vrouwelijke (liefdevolle) energie en spiritualiteit.
Deelname: € 75 voor 1 uur.