sessies voor vrouwen

Als je deze site bekijkt lijkt het misschien dat Tantramaster Anjo alleen op mannen gericht is maar dat is absoluut niet zo. Gelukkig zijn er ook vrouwen geïnteresseerd. En die kunnen terecht voor verschillende sessies.
Afspreken via de mail met vermelding van leeftijd en 06 nr.  Sessies alleen op doordeweekse dagen in Utrecht buiten de stad.
Op basis van respect, integriteit en vertrouwen, maar vooral 100% vanuit het gevoel.

Tantramassage

De Godinnenmassage is een tantramassage met warme olie. Het is een totaalmassage waarbij het hele lichaam gemasseerd wordt. Als je wilt dus ook de erogene zones. Een heerlijk moment om jezelf bloot te geven en liefdevol en respectvol aangeraakt te worden. Uiteraard wordt rekening gehouden met jouw specifieke wensen en grenzen. P.S. als je wilt dat je borsten/tepels met de mond aangeraakt/geproefd worden is dat mogelijk (alleen op verzoek) hetzelfde geldt voor penetratie van de yoni (vagina=kutje) met 1 of meer vingers.
Deelname: € 75 voor 1 uur.
Let op: het is geen sport-of spiermassage maar een heerlijke massage op gevoelsniveau.

Fotoshoot

Voor vrouwen die graag op de foto willen. Met (een beetje) kleding of open en bloot. Tantramaster fotografeert jou, met je eigen telefoon of camera. Zo ben jij de enige die ze heeft en bijv. kan versturen naar een vriend of vriendin.
Deelname: tijdelijk € 67,50. Veel foto’s in max. een uur. De foto’s worden discreet gemaakt in een mooie, sfeervolle neutrale (studio)ruimte.

Tantrameditatie

Een heerlijke manier om te ontspannen. Tantramaster biedt je verschillende tantrameditaties en visualisaties aan waardoor je verbinding maakt met je vrouwelijke (liefdevolle) energie en spiritualiteit.
Deelname: € 75 voor 1 uur.

De sessies worden niet in een woning gegeven, maar in een mooie, schone, discrete en sfeervolle ruimte (niet in Utrecht stad)

Tantramaster heeft enorme waardering voor vrouwen die zich vrij willen voelen en niet meegaan in de huidige trend van vertrutting en verpreutsing. Je moet je wel vooraf akkoord verklaren met de sessie. Zodat jij en hij na afloop blij naar huis gaan. Het gaat niet om hoever het gaat maar om hoe fijn het is.