oproepjes

Hoi als Tantramaster heb ik veel te geven. Daarom wil ik ook af en toe graag ontvangen. Ik leg uit waar ik naar op zoek ben:

a) een vrouwelijk tantramaatje die houdt van aanraken, knuffelen, masseren etc. (onbetaald/gelijkwaardig) Als je wel interesse hebt maar nog weinig van tantra weet is dat geen probleem. Dan leer ik het je.

b) een masseur m/v die mij af en toe tantrisch wil masseren. (op uitwisselbasis)

c) knuffelmaatjes (lees het verhaal hieronder)

Je kunt lezen waarom ik blij ben met knuffelmaatjes. Er zijn twee hoofdpersonen: De één heet B. Dat staat voor Blootje. De ander ben ik. B. kwam de kamer binnen en gaf mij een zachte, liefdevolle, langdurige knuffel. Ik rook een lichte frisse citrus geur. Na de knuffel zag ik hoe mooi de haren, ogen en mond waren van B. Mijn ogen raakten niet uitgekeken. De ogen van B. waren een vijver waarin ik kon verdrinken. B. begon zich uit te kleden. Ik keek toe en deed hetzelfde. Ik stond oog in oog met een schitterend lichaam. En hoewel ik B. nog niet eerder had gezien voelde het super vertrouwd. B. keek ook naar mij en er was bij beiden geen schaamte. B. wilde graag eerst douchen of in bad. Uiteindelijk kozen we voor de douche, hoewel samen in bad ook heerlijk kan zijn. Het warme water stroomde over onze lichamen die elkaar raakten. Met overdadig schuim gingen onze handen over elk plekje van elkaars lijf. Hoe lang het duurde weet ik niet maar wat mij betreft ging het oneindig door. Het was super opwindend. Na afloop droogden we elkaar af met een superzachte handdoek. B. wenkte me naar de bank die in een hoek van de kamer stond en ging uitnodigend liggen. Zonder te praten. Wel met mooie sensuele muziek erbij die de kamer vulde. Onze lichamen zochten elkaar op. In verschillende posities lagen wij gedeeltelijk of helemaal tegen- en op elkaar. Dichter bij elkaar kon niet. Onze ademhaling smolt ineen. Onze lichamen kwamen in hetzelfde ritme. Twee mensen werden één. Het leek op seks maar dit was anders. We deden niets en toch gebeurde er heel veel. Alles wat B. en mij tot een hartstochtelijk persoon maakte mondde uit in beweging. Onze lichamen dansten op de muziek. Soms vurig, soms verstild. Soms innig door elkaar heen gevlochten. Ook onze monden vonden elkaar. Soms lagen we stil, soms was het wild, maar altijd sensueel. Uiteindelijk vielen we samen ineen gestrengeld in slaap. De tijd viel stil. Uren later werden we wakker. B. nodigde mij uit voor een heerlijk bad. We gingen samen erin en de energie stroomde weer. Alles begon opnieuw. Op tafel stond vers fruit en grapefruitsap. Alles wat zo belangrijk leek in mijn leven verdween tijdelijk naar de achtergrond. Samen genieten in het hier en nu was de zin van mijn leven. Utrecht, oktober 2018 Copyright: Tantramaster Anjo Alles in dit verhaal mag oneindig maal gedaan worden. Heb je een reactie op dit verhaal stuur dan een mail of bel me op. Heb je zelf een mooi tantraverhaal dat ik mag lezen? Dat lijkt me super. Er volgen meerdere verhalen. (zie bij korte verhalen op deze site)

Wie speelt het yin-yang spel met mij? (onbetaald/gelijkwaardig)

Is er nog speelsheid plezier en verlangen in je? Spelen is helen. Laat maar weten of je zin hebt. Meer weten? Bel of mail me. Oké als je reageert op een oproepje geven we elkaar een cadeautje. Om het leven wat warmer en mooier te maken. Om de afstand te verkleinen, de verkilling tegen te gaan. Tijd te maken voor z i j n.  Anders dan anders. Met nieuwe waarden en normen. Altijd respectvol, volledig discreet en 100% integer. Het yin-yang spel: Schrijf je antwoorden op op de vraag: Ik zou in de z(w)evende hemel zijn als ik…… Wat ik altijd al heb willen ontvangen, maar nooit durfde te vragen is… Maak een lijst met verlangens. Kijk de lijst door en kruis de vervulbare verlangens aan Speel om beurten 10 minuten de rol van yin- en yangpartner Neem een minuut stilte voordat je de rollen omkeert. Keer de rollen om. Blijf de rollen omkeren zo vaak als je wilt. N.B. Er worden alleen verlangens uitgevoerd die van 2 kanten goed voelen. Ik hoor graag van je.

Vacature.
Dit is ook een oproepje

Leuke studente voor af en toe een uurtje bijverdienen Geen seks, wel sexy, tantra, naakt en seksuele energie Beloning in overleg. info@tantranu.nl 06 – 25 30 82 49 Anjo

Om te lezen als je wilt knuffelen:

Spelregels knuffelen: Er wordt lekker blootgewoon en interactief geknuffeld. Dat wil zeggen allebei bloot en contact met elkaar Alles mag aangeraakt worden (tenzij anders afgesproken) Er wordt staand en liggend geknuffeld Van twee kanten initiatief gewenst (anders is er niks aan) Seksuele energie is oké (afhankelijk van de klik) En binnen de afgesproken grenzen. (dus geen seks) Liefst knuffelen in combinatie met bad of douche Zowel vrouwen (!) als mannen zijn knuffelbaar.

YOLO met groeten van Anjo.