partnertantra

Tantra is fantastisch om met zijn tweeën te doen. Bijvoorbeeld als je relatie een beetje in een dip zit en jullie zin hebben om elkaar opnieuw te ontdekken.
Maar het is ook mogelijk een sessie te doen met een gelegenheidspartner. Een vriend, vriendin, of misschien wel een collega die je heel leuk vindt (haha) Beetje ondeugend dat wel…Voorwaarde is wel dat het van 2 kanten goed voelt. Tantramaster kan jullie bijvoorbeeld een les geven in tantramassage. Hij kan ook een spel met jullie doen. Het yin-yang spel. In dat spel mogen jullie allebei aangeven wat je wensen zijn en je mag zowel geven als ontvangen. Een (gelegenheids )stel kan bestaat uit m/m, m/v of v/v.
Bespreek vooraf of het oké is om samen speels te zijn en elkaar aan te raken en/of te masseren. Bespreek je wensen met Tantramaster en uiteraard kan je hem ook om advies vragen.
Bijdrage: € 75 voor 1 uur. Het is aanbevolen om iets langer af te spreken. 5 kwartier kost € 90 en 90 minuten € 100. Een afspraak is mogelijk op een doordeweekse middag. Nader te bepalen tijd  in Utrecht-O.)

Info@tantranu.nl en/of 06 25 30 82 49  (telefoontjes met privénummer worden niet opgenomen)