vrouwen

Beste dames, 
Van harte welkom bij Tantramaster voor een mooie, veilige en warme sessie. 
De laatste tijd krijg ik steeds vaker leuke dames op tantra-bezoek.

Soms zijn vrouwen een beetje terughoudend om met een tantraman af te spreken. In dat geval: bel Tantramaster en leg uit wat je voelt en denkt. Door erover te praten kom je dichter bij elkaar. En als de tijd nog niet rijp is of de angst te groot: niet doen!!

Gelukkig komen er steeds vaker vrouwen bij tantranu met een open mind die nieuwsgierig zijn wat tantra voor hen kan betekenen. Ze denken ‘out of the box’. Ze hebben soms weinig, maar soms ook veel ervaring met verschillende vormen van sensualiteit/seksualiteit. En ze verlangen naar iets dat mooi, zuiver, respectvol en uitdagend is. Met of zonder (tantra)partner, ongeacht leeftijd en uiterlijk > ze zijn eraan toe!

Ze gunnen zichzelf aandacht, liefdevolle aanraking en geven zichzelf soms graag bloot. Al was het maar om te horen: wat ben jij een fantastische vrouw! (Want wij mannen zeggen dat veeel te weinig.) 
Als jij er voor open staat en jezelf een mooie sessie gunt ben je van harte welkom. je bent goed zoals je bent!  

Ik kan je verschillende activiteiten aanbieden, ook in combinatie met elkaar. Als je niet graag naakt bent kan het ook gekleed.
Kijk op de pagina sessies en tarieven. Dan zie je de specials voor vrouwen. 
Van lief en onschuldig tot en met tantrisch en erotisch. Alles draait om jou.

meditatie/visualisatie
subtiele aanraking
zintuigen spel,
tantra spel en/of ritueel
striptease coaching/coaching tantric dance
ontspanningsmassage of tantramassage
kussen en tongen als tantrische vaardigheid
massage van borsten en tepels (met warme olie) aanbevolen!
idem plus kussen en likken van mond en borsten/tepels

yoni massage en “lekker veel (!)”  (ultiem genieten)
fotoshoot (zie onder)

N i e u w >> Tantra de weg.
Tantraject voor vrouwen.
gebaseerd op de jarenlange ervaring van Tantramaster en tantranu.
10 individuele bijeenkomsten van 90 minuten voor een speciale prijs. 
Thema: extase, houden van jezelf en samen genieten.  Doelgroep: vrouwen van (globaal) 30 tot 55 jaar. Voor aanvang deelname wordt een intentieverklaring gevraagd.

Ik luister met volle teugen naar je en we stemmen zorgvuldig af. Tantra klopt alleen als het van twee kanten goed voelt. Vooraf heb ik altijd je toestemming nodig (we spreken af wat wat je wensen en grenzen zijn.)

Individuele sessies kosten 75, 90 of 100 euro. (60, 75, 90 min.)

Aan het begin en einde van de sessie zeggen we Namasté. (= respectvolle tantrische begroeting) De basis van onze ont-moeting.

A touch of tantra: iets voor jou?
Stuur snel een mailtje naar info@tantranu.nl
Of bel 06 25 30 82 49 en stel je vragen aan Anjo. (op werkdagen liefst tussen 10 en 11 uur ’s morgens)

Nieuw: tantra voor zwangere dames
Na de 4e maand van je zwangerschap kan je een verhoogde seksuele energie ervaren. En de behoefte om een tantrasessie te doen kan dus groter worden. Beleef je ultieme vrouw zijn en geniet van deze speciale fase. Naast een massage gericht op borsten/tepels en als je wilt yoni kan er desgewenst ook een fotoshoot plaatsvinden, zodat je je prachtige zwangere lichaam naakt op je telefoon of camera kan vastleggen voor nu en later.

Je bent welkom (boven de 18) als je seksuele energie uitdagend stroomt, maar ook als je nog wat remmingen of blokkades hebt. Tantra is een liefdevolle en respectvolle benadering, waarin jouw schoonheid en vrouwelijkheid er voor meer dan 100% mag zijn. De speelsheid, humor, kwetsbaarheid, eventuele (gedeeltelijke) naaktheid en sensualiteit openen het tantrapad stap voor stap. Het spelende meisje in jou wil graag alle aandacht. Echt genieten, vrij en blij. Keertje bellen?
Tip: ga nu voor liefdevol en sensueel contact. 

Nieuw: fotoshoot.
Wil jij graag leuke spannende foto’s laten maken van jezelf? Ik maak lingerie-  naakt- en erotische binnenfoto’s vanaf € 79 met jouw smartphone.  Over de inhoud van de foto’s (wat wel wat niet) hebben we vooraf overleg.  Ik weet jouw vrouw zijn optimaal te waarderen en zorg ervoor dat je in al je schoonheid op de foto komt. Er wordt niets bewerkt, what you see is what you get. Geen gefotoshop! Bel Tantramaster.

Ik, tantramaster ben er speciaal voor jou als je vrouwelijkheid en het sexy-zijn meer aandacht mogen krijgen. Mijn tip: doorbreek de waarden en normen die niet bij jou horen en ga genieten. Zoek de uitdaging op, ontvang liefdevol respect. Daar word je blij van. Je lichaam is een onuitputtelijke bron van genot. Van ieder plekje mag je genieten. Voel jezelf niet alledaags maar uitdagend en opwindend. Maak de Godin (Shakti) in je los en treed naar buiten daarmee. Hou je niet in, schaam je niet. Het is goed zoals je bent en je seksuele gevoelens mogen gestimuleerd worden. Wees trots op je borsten, je billen en je yoni. Stop ze niet weg in een slobbertrui. Gooi alles van je af en ga ervoor en stel je open voor de kunst van het bewust beminnen. Seksuele energie is zo sterk dat je die niet kunt onderdrukken. Het is beter om toe te geven aan je verlangens. Van een hoogtepunt word je blij en krijg je nieuwe energie.