vrouwen

Vraag: 
Kan je als vrouw een ‘zogenaamde tantraleraar’ wel vertrouwen. Is het niet per ongeluk een geil mannetje, dat interesse heeft in gerotzooi met achteloze dames die in zijn spirituele praatjes geloven…
Ik kan mij voorstellen dat sommige vrouwen het niet allemaal meteen vertrouwen.
Maar gelukkig komen er regelmatig vrouwen bij tantranu die anders denken en nieuwsgierig zijn wat tantra voor hen kan betekenen. Ze denken ‘out of the box’. Ze hebben soms weinig, maar soms ook veel ervaring met verschillende vormen van sensualiteit/seksualiteit. En ze verlangen naar iets dat mooi, zuiver, respectvol en uitdagend is. Met of zonder (tantra)partner, ongeacht leeftijd en uiterlijk > ze zijn eraan toe!
Ze gunnen zichzelf aandacht, liefdevolle aanraking en geven zichzelf graag bloot. Al was het maar om te horen: wat ben jij een fantastische vrouw! (Want wij mannen zeggen dat veeel te weinig.) 
Als jij er voor open staat en jezelf een mooie sessie gunt ben je van harte welkom. je bent goed zoals je bent!  

Ik kan je bijvoorbeeld de volgende activiteiten bieden, ook in combinatie met elkaar.

meditatie/visualisatie
subtiele aanraking
zintuigen spel,
tantra spel en/of ritueel
ontspanningsmassage of tantramassage
yoni massage

N i e u w >> Tantra de weg.
Tantraject voor vrouwen.
gebaseerd op de jarenlange ervaring van Tantramaster en tantranu.
10 individuele bijeenkomsten van 90 minuten voor een speciale prijs. 
Thema: extase, houden van jezelf en samen genieten.  Doelgroep: vrouwen van (globaal) 30 tot 55 jaar. Voor aanvang deelname wordt een intentieverklaring gevraagd.

Ik luister met volle teugen naar je en we stemmen zorgvuldig af. Tantra klopt alleen als het van twee kanten goed voelt. Vooraf heb ik altijd je toestemming nodig (we spreken af wat wat je wensen en grenzen zijn.)

Individuele sessies kosten 75, 90 of 100 euro. (60, 75, 90 min.)

Aan het begin en einde van de sessie zeggen we Namasté. (= respectvolle tantrische begroeting) De basis van onze ont-moeting.

A touch of tantra: iets voor jou?
Stuur snel een mailtje naar info@tantranu.nl
Of bel 06 25 30 82 49 en stel je vragen aan Anjo. (op werkdagen liefst tussen 10 en 11 uur ’s morgens)

Je bent welkom als je seksuele energie uitdagend stroomt, maar ook als je nog wat remmingen of blokkades hebt. Tantra is een liefdevolle en respectvolle benadering, waarin jouw schoonheid en vrouwelijkheid er voor meer dan 100% mag zijn. De speelsheid, humor, kwetsbaarheid, eventuele naaktheid en sensualiteit openen het tantrapad stap voor stap. Het spelende meisje in jou wil graag alle aandacht. Echt genieten, vrij en blij. Keertje bellen?
Tip: ga voor liefdevol en sensueel contact. 

Nieuw: fotoshoot.
Wil jij graag leuke spannende foto’s laten maken van jezelf? Ik maak lingerie-  naakt- en erotische binnenfoto’s vanaf € 79 met jouw smartphone.  Over de inhoud van de foto’s (wat wel wat niet) hebben we vooraf overleg.  Ik weet jouw vrouw zijn optimaal te waarderen en zorg ervoor dat je in al je schoonheid op de foto komt. Er wordt niets bewerkt, what you see is what you get. Geen gefotoshop! Bel Tantramaster.