vrouwen

Welkom mooie, lieve, uitdagende, speelse, verkennende, spirituele Shakti. (tantra godin) Tantranu is een veilige en uiterst repectvolle, maar als je wilt ook uitdagende manier om tantra te leren kennen. Mag ik je uitnodigen voor een tantrische ont-moeting op gevoelsniveau. Welkom in een mooie sfeervolle ruimte met mooie muziek.
Ik kan je de volgende activiteiten bieden, ook in combinatie met elkaar.

meditatie/visualisatie
subtiele aanraking
zintuigen spel,
tantra spel en/of ritueel
ontspanningsmassage of tantramassage
yoni massage

N i e u w >> Tantra de weg.
Tantraject voor vrouwen.
gebaseerd op de jarenlange ervaring van Tantramaster en tantranu.
10 individuele bijeenkomsten van 90 minuten voor de speciale prijs van € 795.
Thema: extase, houden van jezelf en samen genieten.  Doelgroep: vrouwen van (globaal) 30 tot 55 jaar. Voor aanvang deelname wordt een intentieverklaring gevraagd.

Ik luister met volle teugen naar je en we stemmen zorgvuldig af. Tantra klopt alleen als het van twee kanten goed voelt. Vooraf heb ik altijd je toestemming nodig (we spreken af wat wel en niet bij de sessie hoort)

Individuele sessies kosten 75, 90 of 100 euro. (60, 75, 90 min.)

Aan het begin en einde van de sessie zeggen we Namasté. (= respectvolle tantrische begroeting) De basis van onze ont-moeting.

A touch of tantra: iets voor jou?
Stuur snel een mailtje naar info@tantranu.nl
Of bel 06 25 30 82 49 en stel je vragen aan Anjo. (op werkdagen liefst tussen 10 en 11 uur ’s morgens)

Je bent welkom als je seksuele energie uitdagend stroomt, maar ook als je nog wat remmingen of blokkades hebt. Tantra is een liefdevolle en respectvolle benadering, waarin jouw schoonheid en vrouwelijkheid er voor meer dan 100% mag zijn. De speelsheid, humor, kwetsbaarheid, eventuele naaktheid en sensualiteit openen het tantrapad stap voor stap. Het spelende meisje in jou wil graag alle aandacht. Echt genieten, vrij en blij. Keertje bellen?
Tip: ga voor liefdevol en sensueel contact. 

Nieuw: fotoshoot.
Wil jij graag leuke spannende foto’s laten maken van jezelf? Ik maak (naakt)foto’s en erotische foto’s vanaf € 79 met jouw smartphone.  Over de inhoud van de foto’s (wat wel wat niet) hebben we vooraf overleg. Er zijn ook (tegen meerprijs) buitenfoto’s mogelijk. Ik weet jouw schoonheid te waarderen en zorg ervoor dat je in al je schoonheid op de foto komt. Er wordt niets bewerkt, what you see is what you get. Geen gefotoshop! Bel je me. Ik ben benieuwd. Spannend hoor!