in je blootje

Bij tantranu is er specifiek de mogelijkheid om naakt te genieten. Sterker nog: er worden sessies gedaan die extra aandacht geven aan het naakt zijn. 

Touch yourself:

In deze sessie geeft Tantramaster jou extra zelfvertrouwen door een tantrische oefening met je te doen: jezelf uitkleden en aanraken. Achterliggende gedachte is: je bent goed zoals je bent en wees trots op je lichaam. Oud, jong, mooi, lelijk> het is onbelangrijk. Laat jezelf zien en geniet van de openheid en schoonheid. Door jezelf aan te raken vergroot je je eigenwaarde en geef je liefdevolle aandacht aan de plekken die dat verdienen.

Striptease coaching

Een sexy striptease is misschien wel de leukste manier om jezelf te tonen. Maar hoe doe je dat? Wat voor kleding doe je aan en hoe bouw je het op? Wat voor muziek gebruik je? Wil jij advies krijgen hierover en live je act oefenen dan ben je welkom. Eventueel kan je act voor eigen gebruik gefilmd worden, om te zien wat er verbeterd kan worden. Deze sessie is voor mannen en vrouwen. 

Fotoshoot

Als je graag naakt bent en houdt van spannende foto’s dan ben je welkom bij tantranu.  Er kunnen digitale foto’s gemaakt worden met kleding of lingerie aan, maar ook naaktfoto’s en erotische foto’s. Denk niet dat je hiervoor een fotomodel moet zijn. Je bent mooi zoals je bent. Tantramaster maakt de foto’s met naar keuze jouw smartphone of zijn eigen camera. Tantramaster is bekend met bloot en zorgt voor een ontspannen sfeer, zodat jij je helemaal op je gemak voelt.

 

Denk nou niet. Ik kan een selfie maken. Dat kan wel maar dan heb je een heel ander soort foto die veel minder uitstraling heeft. Door het oog van ‘de master’ heb je een heel ander beeld. Kom het maar ervaren voor slechts € 75. 

Summertime and the living is easy…..      voor de dames:

Als je niet op vakantie gaat deze zomer en je wilt toch graag shinen in je bikini of in je blootje. En bewonderende blikken oogsten.. En leuke herinneringen scoren.
Dan is een fotoshoot bij tantranu een fantastische ervaring. Of je nu alleen komt of met je vriendin, je zus of je moeder> je kan helemaal jezelf zijn in een bijzonder ontspannen sfeer. Anjo bewijst dat er geen zon, zee en strand nodig is om jezelf te laten zien als zomerse prinses. Met een lekker muziekje erbij. Of een drankje. Het kan (tegen meerprijs) ook bij je thuis in de regio Utrecht. Maak snel een afspraak want voor je het weet is die mooie zomer weer voorbij.

Tarieven voor 2020:

Kosten voor de individuele sessies:
€ 75 voor 60 minuten
€ 90 voor 75 minuten
€ 100 voor 90 minuten

Studentenkorting (19-26 jaar) 10 % 
Tarieven voor met 3 en groepjes op aanvraag.

Afspreken voor alles: info@tantranu.nl
Of bel (eerst) de tantratelefoon (op werkdagen liefst tussen 10 en 11)
06 25 30 82 49. Chatten kan via kik: Username: masteroftantra
Brahmatantra.
Geef aan dat je de website hebt gezien.

Donderdagmiddag is vaak een goede middag om af te spreken.

Aanbevolen: blote spelletjes zie op deze site elders.
Doe mee het is super leuk je mag het niet missen.