in je blootje

Nu het buiten weer nat, guur en koud is gaan we op zoek naar plekken waar we binnenshuis naakt kunnen zijn en onze huidhonger kunnen stillen. We willen nieuwe mensen ontmoeten en intieme momenten delen. Genieten van alle voordelen die het (geheel of gedeeltelijk) naakt zijn te bieden heeft. 

Bij tantranu is er specifiek de mogelijkheid om o.l.v. Tantramaster naakt te genieten. Sterker nog: er worden sessies gedaan die extra aandacht geven aan het naakt zijn. 

Touch yourself:

In deze sessie geeft Tantramaster jou extra zelfvertrouwen door een tantrische oefening met je te doen: jezelf langzaam helemaal uitkleden en aanraken. Achterliggende gedachte is: je bent goed zoals je bent en wees trots op je lichaam. Oud, jong, mooi, lelijk> het is onbelangrijk. Laat jezelf zien en geniet van de openheid en schoonheid. Door jezelf overal aan te raken vergroot je je eigenwaarde en geef je liefdevolle aandacht aan de plekken die dat verdienen.

Striptease coaching

Een sexy striptease is misschien wel de leukste manier om jezelf te tonen. Maar hoe doe je dat? Wat voor kleding doe je aan/uit en hoe bouw je het op? Wat voor muziek gebruik je? Wil jij advies krijgen hierover en live je act oefenen dan ben je welkom. Eventueel kan je act voor eigen gebruik gefilmd worden, om te zien wat er verbeterd kan worden. Deze sessie is voor mannen en vrouwen. Je hoeft geen model te zijn. Je bent mooi genoeg van jezelf.

Freestyle tantra duo sessie.
(voor gevorderde tantrasensuele man of vrouw)

In deze sensuele blinddoeksessie wordt spontaan 1 op 1contact gemaakt in verschillende posities. Op de bank of de matras worden zittend of liggend houdingen ingenomen die op rustige partneryoga lijken maar meer met gevoel te maken hebben dan met techniek. Er worden max. 2 kledingstukken gedragen. Muziek kan het nog prettiger maken. Voorbeeld: je kunt eerst liggen en dan als slangen over en tegen elkaar aan kruipen. (Gedeeltelijk) op elkaar liggen of tegen elkaar aan en /of arm over elkaar heen. Soms worden ook de erogene zones met elkaar in contact gebracht. (uiteraard zonder te seksen). Momenten van initiatief/actie, rust en intimiteit wisselen elkaar af. De energie van het moment bepaalt wat er met twee lichamen kwa improvisatie en overgave gebeurt. Als in een sensuele dans.     

Fotoshoot

Als je graag naakt bent en op de foto wilt met spannende foto’s dan ben je welkom bij tantranu.  Er kunnen digitale naaktfoto’s en erotische foto’s gemaakt worden. Denk niet dat je hiervoor een fotomodel moet zijn. Je bent mooi zoals je bent. Tantramaster maakt de foto’s met naar keuze jouw smartphone of jouw eigen camera. Tantramaster is bekend met ontspannen bloot en zorgt voor een losse sfeer, zodat jij je helemaal op je gemak voelt.

 

Denk nou niet. Ik kan een selfie maken. Dat kan wel maar dan heb je een heel ander soort foto die veel minder uitstraling heeft. Door het oog van ‘de master’ heb je een heel ander beeld. En veeel goedkoper dan bij een commerciële fotostudio. Kom het maar ervaren voor slechts € 75. Tijdelijk met 10% korting.

Het blote najaar en de warme winter

Na een heerlijke zonnige en blote zomer is het alweer herfst. Buiten wordt het kouder en we trekken weer wat aan. Maar in de studio van Tantranu kan je alle seizoenen helemaal naakt zijn. Er is altijd aandacht voor je en voor je seksuele energie. Je mag shinen. Volledig naakt. En bewonderende blikken oogsten.. En leuke herinneringen scoren.
Dan is een fotoshoot bij tantranu een fantastische ervaring. Of je nu alleen komt of samen. Anjo bewijst dat er geen zon, zee en strand nodig is om jezelf te laten zien als sexy zomerse prinses. Met een lekker muziekje erbij. Of een drankje. Maak snel een afspraak. Goed om te weten: de foto’s worden niet afgedrukt en blijven niet in bezit van de fotograaf. Ze staan alleen op je eigen telefoon/camara/geheugenkaartje.

Tarieven voor 2020:

Kosten voor de individuele sessies:
€ 75 voor 60 minuten (ook voor fotoshoot)
 
Tarieven voor met 3 en groepjes op aanvraag.

Afspreken voor alles: info@tantranu.nl
Of bel (eerst) de tantratelefoon (op werkdagen liefst tussen 10 en 11)
06 25 30 82 49. Chatten kan via kik: Username: masteroftantra
Brahmatantra.
Geef aan dat je de website hebt gezien.

Afspraken maken doe je altijd met vermelding van je 06 nummer.
Behalve voor fotoshoots ben je niet welkom met tattoos en piercings.

Als je een fotoshoot wilt kunnen we snel een afspraak maken.


Doe mee het is super leuk je mag het niet missen. Hier onder nog wat ideetjes voor een out of the slip fotoshoot . Heeft niks met tantra te maken maar met fotograferen enzo…..

Laat je me via de chat weten welke foto’s je leuk/niet leuk vindt?
Uiteraard mag je me ook een leuke spannende foto (van jezelf) sturen. En natuurlijk nodig ik je uit voor een spectaculaire fotoshoot.

 

 

 

 

 

 

 

 

sorry even geen tantra, maar spannende foto’s