tantra aanbod

k e n n i s m a k e n    m e t   i n t e r a c t i e v e   t a n t r a


Wil je een interactieve sessie boeken?
Maak dan een keuze uit onderstaande top 10.

1. a touch of tantra: interactieve aanraking, contactspel, huggen
2. Tantrische meditatie en visualisatie
3.gesprek: coaching en begeleiding van jouw tantraproces
4. gesprek: rugzak leegmaken. (jezelf ontdoen van oude waarden en normen, doorbreken van blokkades en remmingen.
5. massage les (tantramassage praktijk les, kan met en zonder partner)
6. yin en yangspel. (met je partner of met mij)
dit is een spel gebaseerd op wederzijdse wensen, meert info via de telefoon of de mail. 
7. masturbatiesessie (man2man interactief)  nieuwe masturbatietechniek, uitstel ejaculatie.
8. Lingam Delight (man2man) 
contactsessie interactieve aanraking van lingam, ballen, perineum
9. Yoni Delight (woman2man)
contactsessie gewijd aan erogene zones van de vrouw. 
10. tantric dance 

Nieuw bij tantranu:  t a n t r i c   s u m m e r   2019
We gaan een grote tantrische liefdesbeweging initiëren. Kijk op de pagina: tantra ontdekken. 
Voor € 35 krijg je een liefdesmeditatie en een liefdevolle ontmoeting met mij. We betrekken er meer mensen bij en vieren de liefde aan het eind van de zomer met een mooie middag. Meer weten: bel Tantramaster op 06 25 30 82 49, app of mail naar info@tantranu.nl. Meedoen vanaf 18 jaar, mannen en vrouwen.

 

P a r  t n e r s e s s i e : Je kunt ook met je partner m/v of m/m een sessie doen. Het kan je eigen partner zijn maar ook een gelegenheidspartner of tantramaatje.
Ik kan met behulp van tantrische elementen een mooie sessie samenstellen waarin jullie seksuele energie en intimiteit een boost krijgen. Elkaar tantrisch masseren is een onderdeel ervan.

 

S h o w t i m e
Vind jij het leuk om je uit te kleden terwijl er naar je gekeken wordt? Een hete striptease of gewoon spannend één voor één alles uit? Dan ben je welkom bij tantranu. Als er meer mensen m/v interesse hebben kunnen we hier een groep of inloopgroep van maken. Gewoon lekker bloot chillen met elkaar. Deel je wensen en ideeën en we maken er iets leuks van!

F o t o s h o o t 

Hi ik kan sensuele foto’s en/of filmpjes van je maken. (met zo min mogelijk of geen kleding aan) Geef aan wat je graag zou willen en informeer naar de mogelijkheden. Ik reken hiervoor € 79. Jij zorgt voor een geheugenkaartje en krijgt het na afloop mee. Mannen en vrouwen zijn welkom. (ook lingeriefoto’s) Let op: het gaat niet om technisch hoogstaande foto’s in het juiste licht en zo, maar om het vastleggen van jouw body en (eventueel) seksuele energie. Geen ge fotoshop what you see is what you get. Leeftijd vanaf 18 jaar.

Fotoshoot 1: met ondergoed/lingerie/deels bedekt
Fotoshoot 2: naakt
Fotoshoot 3: naakt/erotisch/uitdagend 

Gratis uitwisseling
Ben jij zelf goed in tantramassage en tantra? Dan kunnen we een keer uitwisselen. (mannen en vrouwen welkom) Als er een klik is en het aanbod minimaal gelijkwaardig is, zijn er geen kosten aan verbonden. Dit geldt ook als je de strokes van Joseph Kramer kent en deze wil uitwisselen of als het om lingam massage gaat.

Tantramaster: o ja nog even dit. I k   b e n   b e g i n   6 0   d u s   a l s   l e e f t i j d   e n   u i t e r l i j k   j e   b e l a n g r i j k s t e   t a n t r i s c h e   d r i j f v e r e n / c r i t e r i a   z i j n ,   k i e s   d a n   i e m a n d   a n d e r s.  Als je jong en mooi bent ben je uiteraard van harte welkom. Als je net als ik wat ouder bent hoop ik dat je geest jong is gebleven en ontmoet ik je graag.
Er zijn soms ook mensen die vooraf vragen om een foto. Dat doe ik niet, ik vind het onverantwoord om foto’s via internet te sturen naar onbekenden.
Soms sturen ze mij een foto. Ik vraag er niet om.
Als er aangebeld wordt is het voor mij ook de vraag wie er voor de deur staat. Meestal hebben we via de mail al (een beetje) kennis gemaakt. De foto’s op deze site zijn niet van mij maar komen van internet.

Meedoen aan een sessie?
Een individuele sessie kost € 65 (75 minuten)

Voor 90 minuten € 75.  Je bent van harte welkom.
Locatie: Utrecht Overvecht.

Alle betalingen cash en gepast. (Er is geen pinmogelijkheid)

Het is het mogelijk om telefonisch informatie te ontvangen en af te spreken. Iedere werkdag via de tantratelefoon tussen 10 en 15:00 uur op 06 25 30 82 49
Beste beltijd is tussen 10 en 11. Uiteraard ben je ook welkom via de mail: info@tantranu.nl Je bent ook welkom als je zelf een idee hebt voor een sessie.