in je blootje en knuffelen

Bij tantranu is er specifiek de mogelijkheid om naakt te genieten. Sterker nog: er worden sessies gedaan die extra aandacht geven aan het naakt zijn. 

Touch yourself:

In deze sessie geeft Tantramaster jou extra zelfvertrouwen door een tantrische oefening met je te doen: jezelf uitkleden en aanraken. Achterliggende gedachte is: je bent goed zoals je bent en wees trots op je lichaam. Oud, jong, mooi, lelijk> het is onbelangrijk. Laat jezelf zien en geniet van de openheid en schoonheid. Door jezelf aan te raken vergroot je je eigenwaarde en geef je liefdevolle aandacht aan de plekken die dat verdienen.

 

Striptease coaching

Een sexy striptease is misschien wel de leukste manier om jezelf te tonen. Maar hoe doe je dat? Wat voor kleding doe je aan en hoe bouw je het op? Wat voor muziek gebruik je? Wil jij advies krijgen hierover en live je act oefenen dan ben je welkom. Eventueel kan je act voor eigen gebruik gefilmd worden, om te zien wat er verbeterd kan worden. Deze sessie is voor mannen en vrouwen. 

Naakt geblinddoekt knuffelen

Volgens mij, Tantramaster wordt er te weinig aangeraakt, geknuffeld en gestreeld. Op de top van de coronaberg mocht dit allemaal niet. Maar alleen als je gezond bent en geen klachten hebt kan het weer. Ik geef een knuffelsessie zonder taboes waarbij we elkaar overal aanraken, beiden helemaal naakt. Wil je dit 1 op 1 geblinddoekt ervaren laat het dan weten. Wil je liever met 3 of in een groepje dan zet ik je op de lijst.

Fotoshoot

Als je graag naakt bent en houdt van spannende foto’s dan ben je welkom bij tantranu.  Er kunnen digitale foto’s gemaakt worden met kleding of lingerie aan, maar ook naaktfoto’s en erotische foto’s. Denk niet dat je hiervoor een fotomodel moet zijn. Je bent mooi zoals je bent. Tantramaster maakt de foto’s met naar keuze jouw smartphone of zijn eigen camera. Tantramaster is bekend met bloot en zorgt voor een ontspannen sfeer, zodat jij je helemaal op je gemak voelt.

 

Denk nou niet. Ik kan een selfie maken. Dat kan wel maar dan heb je een heel ander soort foto die veel minder uitstraling heeft. Door het oog van ‘de master’ heb je een heel ander beeld. En veeel goedkoper dan bij een commerciële fotostudio. Kom het maar ervaren voor slechts € 75. Er zijn ook fotoshoots mogelijk met masturbatie als thema.

Summertime and the living is easy…..      voor de dames:

Als je niet op vakantie gaat deze zomer of net (lekker gebruind) terug bent wil je graag shinen.In je minibikini, eindelijk weer topless, in je slipje of helemaal jezelf en volledig naakt. En bewonderende blikken oogsten.. En leuke herinneringen scoren.
Dan is een fotoshoot bij tantranu een fantastische ervaring. Of je nu alleen komt of met je vriendin, je zus of je moeder> je kan helemaal jezelf zijn in een bijzonder ontspannen sfeer. Anjo bewijst dat er geen zon, zee en strand nodig is om jezelf te laten zien als sexy zomerse prinses. Met een lekker muziekje erbij. Of een drankje. Het kan (tegen meerprijs) ook bij je thuis in de regio Utrecht. Maak snel een afspraak want voor je het weet is die mooie zomer weer voorbij.
Goed om te weten: de foto’s worden niet afgedrukt en blijven niet in bezit van de fotograaf. Ze staan alleen op je eigen telefoon/camara/geheugenkaartje.

Tarieven voor 2020:

Kosten voor de individuele sessies:
€ 75 voor 60 minuten (ook voor fotoshoot)
€ 90 voor 75 minuten
€ 100 voor 90 minuten

Studentenkorting (19-26 jaar) 10 % 
Tarieven voor met 3 en groepjes op aanvraag.

Afspreken voor alles: info@tantranu.nl
Of bel (eerst) de tantratelefoon (op werkdagen liefst tussen 10 en 11)
06 25 30 82 49. Chatten kan via kik: Username: masteroftantra
Brahmatantra.
Geef aan dat je de website hebt gezien.

Donderdagmiddag is vaak een goede middag om af te spreken.

Afspraken maken doe je altijd met vermelding van je 06 nummer.
Kan ook zonder maar dan alleen vooruit helemaal betaald.

Als je een fotoshoot wilt kunnen we snel een afspraak maken.


Doe mee het is super leuk je mag het niet missen. Hier onder nog wat ideetjes voor een out of the slip fotoshoot . Heeft niks met tantra te maken maar met fotograferen enzo…..

Laat je me via de chat weten welke foto’s je leuk/niet leuk vindt?
Uiteraard mag je me ook een leuke spannende foto (van jezelf) sturen. En natuurlijk nodig ik je uit voor een spectaculaire fotoshoot.