tantramaster

Ik, Tantramaster ben een sensitieve man. Ik ben al bijna 25 jaar bezig met rode tantra. (dat is tantra vanuit de seksuele passie) Het begon toen met iemand de klik oversloeg. We konden al doende van elkaar leren. Later ben ik tantraboeken gaan lezen en heb ik workshops gevolgd. Mijn eerste tantraboek was van Richard en Caroline Muir: de kunst van bewust beminnen. Mooie plaatjes, maar voor een beginner volstrekt onbegrijpelijk….

Tantramaster: Er ging een wereld voor mij open. Ik wist altijd dat ‘normale’ seks niet het enige was. Dat er meer moest zijn. Ik was en ben nog steeds nieuwsgierig.

Het was de tijd van enerzijds taboes en anderzijds wegwerpseks. Het was de tijd waarin Osho de wereld wakker schudde met zijn ideeën over vrije seks. Het was de tijd dat er voor het eerst bloot op de tv was, hetgeen vriend en vijand in beroering bracht. Nieuwe ronde nieuwe tijden.

Tantramaster: ik ging naar Amsterdam om workshops te volgen: soft tantra, emotional awareness, love overdose, tantra, aum meditatie, trance dance. De workshops werden gegeven door een fantastische leraar en er kwamen heel leuke mensen op af. Toen de leraar ermee stopte stond ik voor de keuze: een nieuwe leraar zoeken of zelf een groepje starten. Ik ben toen zelf tantraworkshops gaan geven in Amsterdam. Een geweldige plek hartje Amsterdam. Eerst alleen, later samen met een collega. (Wij waren ook tantramaatjes) Toen na een tijdje bleek dat onze visie te ver uiteenliep ben ik zelf ermee verder gegaan.

(foto: aanbevolen boek van Margot Anand, te bestellen bij bol)

Die groepen waren fantastisch om te geven.
Hierbij gebruik ik de boeken van Margo Anand waar ik veel van geleerd heb.

Uit de groepen kwamen ook individuele sessies voort. Ik wil graag ook zelf tantra contact maken, niet alleen als leraar maar ook als deelnemer. Met al die ervaring voel ik mij echt een tantramaster want tantra heeft in mijn leven en in mijn lichaam een bijzondere plek gekregen. Ik wil graag mensen ontmoeten vanuit mijn missie: aanraken mag! Liefdevol contact en seksuele aanraking mag eindeloos stromen! Alle bestaan is ontstaan vanuit seks) Ik wil ook heel graag zelf subtiel aangeraakt worden. Als jij (man of vrouw) dat ook wil neem dan contact op.

Tantramaster: ik stuur   g e e n   foto’s op van mijzelf.
Als jij van buiten mooi bent, ben ik het absoluut van binnen.

N.B. Als schoonheid en een jong uiterlijk het belangrijkste voor je is ben ik niet de meest aangewezen persoon voor jou. Sorry!

Tantramaster: ik ben professioneel met massage en tantra bezig. Toch is het meer een missie dan een baan. Het is geen commerciële toko.

Alles draait om het delen van mooie momenten en het ontmoeten van fijne mensen, mannen en vrouwen. Omdat het mij (Tantramaster) niet gaat om of je een man of een vrouw bent maar of en hoe de energie voelbaar is tussen twee speelse mensen. Fijn om elkaars sensuele energie te stimuleren, grenzen te verleggen en blokkades te doorbreken.

Wil je mij als tantramaster spreken?
Bel dan de tantratelefoon 06 25 30 82 49. (tussen 11 en 1 op werkdagen)
Je kunt ook mailen naar info@tantranu.nl of chatten via kik. Username masteroftantra * Brahmatantra

Afspreken coronavrij alleen via de mail en met 06 nummer.
.