tantramaster

Ik, Tantramaster ben een sensitieve man. Ik ben al bijna 25 jaar bezig met tantra. Het begon toen met iemand de klik oversloeg. We konden al doende van elkaar leren. Later ben ik tantraboeken gaan lezen en heb ik workshops gevolgd. Mijn eerste tantraboek was van Richard en Caroline Muir: de kunst van bewust beminnen. Mooie plaatjes, maar voor een beginner volstrekt onbegrijpelijk….

Tantramaster: Er ging een wereld voor mij open. Ik wist altijd dat ‘normale’ seks niet het enige was. Dat er meer moest zijn.

Het was de tijd van enerzijds taboes en anderzijds wegwerpseks. Het was de tijd waarin Osho de wereld wakker schudde met zijn ideeën over vrije seks. Het was de tijd dat er voor het eerst bloot op de tv was, hetgeen vriend en vijand in beroering bracht. Nieuwe ronde nieuwe tijden.

Tantramaster: ik ging naar Amsterdam om workshops te volgen: soft tantra, emotional awareness, love overdose, tantra, aum meditatie, trance dance. De workshops werden gegeven door een fantastische leraar en er kwamen heel leuke mensen op af. Toen de leraar ermee stopte stond ik voor de keuze: een nieuwe leraar zoeken of zelf een groepje starten. Ik ben toen zelf tantraworkshops gaan geven in Amsterdam. Een geweldige plek hartje Amsterdam. Eerst alleen, later samen met een collega. Toen na een tijdje bleek dat onze visie te ver uiteenliep ben ik zelf ermee verder gegaan.

(foto: aanbevolen boek van Margot Anand, te bestellen bij bol)

Die groepen waren fantastisch om te geven.
Hierbij gebruik ik de boeken van Margo Anand waar ik veel van geleerd heb.

Uit de groepen kwamen ook individuele sessies voort. Ik wil graag ook zelf tantra contact maken, niet alleen als leraar maar ook als deelnemer. Nu ben ik een beginnend zestiger en ik voel mij echt een tantramaster want tantra heeft in mijn leven en in mijn lichaam een plek gekregen. Ik wil graag mensen ontmoeten vanuit mijn missie: aanraken mag! Liefdevol contact en seksuele energie mag stromen! Als je graag naakt wil zijn met mij en huidhonger hebt wil ik mij letterlijk aan je blootgeven om zonder oordeel en schaamte dieper contact te maken en te spelen met seksuele energie. Ik sta voor veel open (behalve westerse seks) en stem af op jouw wensen en grenzen, Ook de naakte erogene zones horen erbij.

Ik stuur geen foto’s op van mijzelf.
Als jij van buiten mooi bent, ben ik het van binnen.

Tantramaster: het is één grote golfbeweging. Van vrije seks in enkele decennia naar de nieuwe preutsheid: In de kleedkamer douchen met je onderbroek aan, naar de sauna in je badpak, op het strand met je bovenstukje aan. Alles is in beweging en snakt naar evenwicht.

Tantramaster: ik ben professioneel met massage en tantra bezig. Toch is het meer een missie dan een baan. Het is geen commerciële toko.

Alles draait om het delen van mooie momenten en het ontmoeten van fijne mensen, mannen en vrouwen. Omdat het mij (Tantramaster) niet gaat om of je een man of een vrouw bent maar of en hoe de energie voelbaar is tussen twee speelse mensen. Er zijn van die fijne mensen die niet altijd iets  d o e n  maar met wie je heerlijk kunt   z i j n .  Samen naakt en zonder dat er iets moet. Dat je elkaar begrijpt en aanvoelt zonder te hoeven praten. Dat je close bent met iemand en het voelt vertrouwd. Alles valt weg het is goed. Die momenten wens ik alle lezers van deze site toe en mijzelf ook: tederheid optima forma.

Wil je mij als tantramaster spreken of een afspraak maken?
Bel dan de tantratelefoon 06 25 30 82 49.
Je kunt ook mailen naar info@tantranu.nl

Ik hoop niet dat iemand aanstoot neemt aan enkele blote foto’s op deze site. Soms haal ik ze eraf omdat ik het eigenlijk niet netjes/te erotisch vind. Het zijn internetfoto’s en ze zijn niet bedoeld als porno. Soms zet ik ze er dus weer terug op. Het gaat erom dat je een idee krijgt van de sfeer en hoe het kan toegaan als je met tantra bezig bent. Ik probeer meestal foto’s te gebruiken die wel bloot zijn, maar niet seksistisch.

Wat is mijn missie?
uitbreiden blootgewoon knuffelnetwerk
tantracontact met mannen én vrouwen (meer in balans)
zelfmassage promoten mannen en vrouwen
uitwisselen tao ero massage en tantra m/v
foto’s Joseph Kramer strokes maken en filmpjes
artistieke naaktfoto’s maken (mannen en vrouwen)
vaker met seksuele energie spelen (nieuwe partners/activiteiten)
vrouwelijk tantramaatje vinden/ev. ook collega.
workshops geven met iemand samen.

Heb jij zin om hier een rol in te spelen bel of mail me.
Heb je zelf nieuwe plannen op dit gebied, laat maar weten.
Ik sta open voor nieuwe uitdagingen.