tantramaster

Nieuws: ik ben er weer voor jou (als je gezond bent)

Ik, Tantramaster ben een sensitieve man. Ik ben al bijna 25 jaar bezig met tantra. Het begon toen met iemand de klik oversloeg. We konden al doende van elkaar leren. Later ben ik tantraboeken gaan lezen en heb ik workshops gevolgd. Mijn eerste tantraboek was van Richard en Caroline Muir: de kunst van bewust beminnen. Mooie plaatjes, maar voor een beginner volstrekt onbegrijpelijk….

Tantramaster: Er ging een wereld voor mij open. Ik wist altijd dat ‘normale’ seks niet het enige was. Dat er meer moest zijn.

Het was de tijd van enerzijds taboes en anderzijds wegwerpseks. Het was de tijd waarin Osho de wereld wakker schudde met zijn ideeën over vrije seks. Het was de tijd dat er voor het eerst bloot op de tv was, hetgeen vriend en vijand in beroering bracht. Nieuwe ronde nieuwe tijden.

Tantramaster: ik ging naar Amsterdam om workshops te volgen: soft tantra, emotional awareness, love overdose, tantra, aum meditatie, trance dance. De workshops werden gegeven door een fantastische leraar en er kwamen heel leuke mensen op af. Toen de leraar ermee stopte stond ik voor de keuze: een nieuwe leraar zoeken of zelf een groepje starten. Ik ben toen zelf tantraworkshops gaan geven in Amsterdam. Een geweldige plek hartje Amsterdam. Eerst alleen, later samen met een collega. Toen na een tijdje bleek dat onze visie te ver uiteenliep ben ik zelf ermee verder gegaan.

(foto: aanbevolen boek van Margot Anand, te bestellen bij bol)

Die groepen waren fantastisch om te geven.
Hierbij gebruik ik de boeken van Margo Anand waar ik veel van geleerd heb.

Uit de groepen kwamen ook individuele sessies voort. Ik wil graag ook zelf tantra contact maken, niet alleen als leraar maar ook als deelnemer. Nu ben ik een beginnend zestiger en ik voel mij echt een tantramaster want tantra heeft in mijn leven en in mijn lichaam een plek gekregen. Ik wil graag mensen ontmoeten vanuit mijn missie: aanraken mag! Liefdevol contact en seksuele energie mag stromen! Ik wil ook heel graag zelf uitgebreid en subtiel overal eindeloos aangeraakt worden. Als jij (man of vrouw) dat ook wil neem dan contact op.

Tantramaster: ik stuur geen foto’s op van mijzelf.
Als jij van buiten mooi bent, ben ik het absoluut van binnen.

Tantramaster: het is één grote golfbeweging. Van vrije seks in enkele decennia naar de nieuwe preutsheid: In de kleedkamer douchen met je onderbroek aan, naar de sauna in je badpak, op het strand met je bovenstukje aan. Alles is in beweging en snakt naar evenwicht.

Tantramaster: ik ben professioneel met massage en tantra bezig. Toch is het meer een missie dan een baan. Het is geen commerciële toko.

Alles draait om het delen van mooie momenten en het ontmoeten van fijne mensen, mannen en vrouwen. Omdat het mij (Tantramaster) niet gaat om of je een man of een vrouw bent maar of en hoe de energie voelbaar is tussen twee speelse mensen. Er zijn van die fijne mensen die niet altijd iets  d o e n  maar met wie je heerlijk kunt   z i j n .  Soms samen naakt en zonder dat er iets moet en waarbij er veel mag. Om zonder oordeel te kunnen experimenteren. Ook geblinddoekt. Dat je elkaar begrijpt en aanvoelt zonder te hoeven praten. Dat je close bent met iemand en het voelt vertrouwd. Alles valt weg het is goed. Die momenten wens ik alle lezers van deze site toe en mijzelf ook: tederheid optima forma. Tijdens de sessies geniet ik van interactie. Dat betekent dat je mij subtiel en zonder taboes overal mag aanraken. Dus ook lingam, perineum, ballen en (tussen de) billen. Fijn om elkaar te stimuleren, grenzen te verleggen en blokkades te doorbreken.

Wil je mij als tantramaster spreken of een afspraak maken?
Bel dan de tantratelefoon 06 25 30 82 49.
Je kunt ook mailen naar info@tantranu.nl of chatten via kik. Username masteroftantra * Brahmatantra
Geef aan dat je chat n.a.v. tantranu.