Tantric summer 2019

Hoi deze zomer start ik een unieke tantrasensatie: tantric summer 2019. Ik ga de universele tantrische liefde met iedereen delen. Het wordt de liefste en warmste zomer ever. Doe je mee? Voor € 35 stap je in een mooie wereld van liefdevolle ontmoetingen.

Hoe gaat het ?

Je belt, appt of mailt mij (info@tantranu.nl)

Je zegt: ik doe mee met de tantric summer

Ik geef jou een universele liefdesmeditatie

Wij delen samen een liefdevolle tantrische ontmoeting*

We breiden deze ervaring uit door met meer mensen liefde te delen.

We informeren elkaar over onze ervaringen

Aan het eind van de zomer nodig ik je uit voor een liefdevolle middag met een aantal deelnemers uit het project.

  • wat is een tantrische ontmoeting?

Wij delen samen een mooi moment (bijvoorbeeld 30 minuten) waarin wij (jij en ik Tantramaster) elkaar universele (tantrische) liefde geven. Daarvoor mag jij met een idee komen. Het gaat om een interactief moment. Aanraking is een mooie vorm maar je mag ook knuffelen, zingen, een lief verhaal vertellen, een tantrische dans doen samen, maakt niet uit als het maar lief is en van twee kanten goed voelt.

Jij en ik gaan daarna verder met het delen van de liefde. (met anderen) en we informeren elkaar over het succes van de actie. Aan het eind van het seizoen nodig ik jou en anderen uit voor een mooie liefdevolle tantrische middag.

Update: de tantric summer lijkt een succes te worden. Met jou m/v erbij wordt het nog mooier. See me, feel me touch me heal me!

Ik help jou in de aangeboden meditatie liefde te vinden in jezelf. Liefde die je kunt delen. Dan maken we deze zomer extra mooi en warm.
Als we de verkilling en verharding willen tegengaan kunnen we er zelf iets aan doen. We planten de boom van de liefde en die kan alleen maar groeien.

Ik (Tantramaster) hoor graag van je. Laat deze actie niet voorbijgaan! Voor je het weet is de zomer voorbij en zit je in de kou. (Letterlijk!)