masturbatie is super

Op deze site besteed ik 1 pagina helemaal aan masturbatie: of hoe ik het noem: tao ero zelfmassage.
Ik hoop dat dames die op deze site zitten hun mind open houden en het volgende eventueel beschouwen als ‘mannen onder elkaar’
 

Ik wil bij deze met een positieve blik kijken naar het onderwerp. En als je (als man) interesse hebt wil ik je graag wat leren.
Of je nu een ontdekkende puber bent of een volwassen man: masturbatie is een prima manier om contact te maken met je lichaam en je seksuele energie.

In de tantra is masturbatie niet gericht op even snel rukken en klaarkomen. Het is (mede door studie van de Amerikaanse seksuoloog Joseph kramer) een kunst geworden. Tao ero zelfmassage.

Door het leren en toepassen van nieuwe technieken en het loslaten van de drang om zo snel mogelijk te ontladen, krijg je meer controle over je erectie, (goed voor mannen die snel klaarkomen). Je geniet intenser en langer doordat je van je hele lichaam een erogene zone maakt.

Dus het masturberen is geen prestatie meer maar een bewuste ervaring. Er bestaat zelfs mindful masturbation.

Wil jij dit leren (en wil je niet langer oppervlakkig ermee bezig zijn) dan ben je van harte welkom. Schaam je s.v.p. niet voor je lichaam of voor de opwinding die het teweeg brengt. Geniet ervan zonder dat de grootte van je geslacht ertoe doet en ongeacht of hij slap, half slap of helemaal stijf is. In de tantra zijn we altijd trots op ons lichaam en is er geen oordeel. Ook als je ouder bent en niet zo strak meer ben je nog steeds de moeite waard. De seksuele energie wordt met de tijd misschien anders maar is nog wel degelijk springlevend. En de behoefte aan (universele) liefde blijft altijd bestaan, tot het laatste moment van je leven.

Ik roep je op om de tao ero zelfmassage vaker te oefenen zodat je vaardigheden toenemen. Ook af en toe oefenen met anderen/elkaar raad ik aan. Als er taboes zijn op naakt zijn of masturberen> laat maar los. Als je denkt dat je homo moet zijn om dit te doen> laat maar los. Je hoeft er geen sticker op te plakken. Je bent goed zoals je bent. Zoals gezegd speelt leeftijd geen rol. Je lichaam verdient op alle leeftijden aandacht. Met genieten is niks mis…     
 Eigenlijk zouden alle jongens dit in hun puberteit moeten leren. Dat er iets anders is als ze klaar zijn met ‘rukken’.

En hopelijk hebben ze een kamer met een slot op de deur, of een douche waar je privacy hebt, Een plek waar ze met een andere jongen of andere jongens kunnen oefenen. En een plek waar ze een filmpje kunnen kijken samen, om in de stemming te komen. 

Neem dus voortaan de tijd. Je hoeft niet in 2 minuten klaar te komen. De echte liefhebbers kunnen wel uren bezig zijn. Ze komen steeds heel dicht bij het hoogtepunt. Maar ze komen niet klaar dan. Ze stellen het uit en uit. En dan stoppen ze zonder klaar te komen en gaan even later weer door. Uiteindelijk hebben ze een zeer intens orgasme omdat de energie steeds weer opnieuw werd opgebouwd.

Masturbatie (tao ero zelfmassage) is als sessie in het aanbod van tantranu opgenomen. Wie zonder taboes de technieken wil leren en verder wil gaan dan even snel aftrekken is welkom. (Er is 10% korting voor studenten tussen 18 en 26 jaar)   


 

De foto’s op deze pagina/site zijn bedoeld om experimenteel te werken met de lingam als inspiratiebron voor alle mannen. Je hebt je naakte lichaam (dus ook je lingam, ballen en (tussen je) billen)  gekregen om van te genieten.

Thema: Hoe kan je contact maken met een ander als je niet contact kunt maken met jezelf.
Hoe kan je je blootgeven aan een ander als je je niet kunt blootgeven aan jezelf.
Hoe kan je de ander zien als je jezelf niet durft te laten zien.
Hoe kan je orgastische ervaringen delen zonder met je eigen orgasmes te experimenteren.

 

De sessies (mindful) masturbation zijn via de mail af te spreken.

 

Stuur een mailtje naar info@tantranu.nl of bel op werkdagen graag tussen 10 en 11
Tantratelefoon: 06 25 30 82 49. (Tantramaster Anjo)