tao ero zelfmassage (man)

Deze grensverleggende pagina is een uitnodiging voor mannen die graag zichzelf erotisch of tantrisch masseren. Die wat nieuws willen leren om langer en intenser te genieten van hun seksuele energie.

Uitleg:
De Amerikaanse seksuoloog Joseph Kramer heeft onderzoek gedaan naar zelfmassage (masturbatie) techniek van mannen. Hij verbaasde zich erover dat mannen zich tekort doen door zo snel klaar te komen en het viel hem ook op dat ze maar weinig variatie gebruiken kwa techniek.

Tantramaster: het is tijd om deze serieuze tantrische vaardigheid in een positief daglicht te zetten en zonder schaamte en taboes te experimenteren en te genieten. In je eentje maar ook samen.

Tantramaster: ik heb die strokes van Joseph Kramer ooit geleerd van iemand en we hebben toen samen geoefend o.a. door interactieve uitwisseling van lingam massage.  Om van masturbatie te gaan naar tao ero massage en zelfmassage. Ik heb de oefeningen ook op dvd. Maar het is beter om de technieken (samen) in het echt te oefenen.

Bij de tao ero zelfmassage gaat het om een betere opbouw. Er is een warming up nodig om het erogene gebied te activeren. Daarna oefen je allerlei strokes die de energie steeds weer op- en afbouwen. Er is niet persé een constante erectie. Het gaat om bewust genieten van de erogene zones (mindful masturbation)  bij het aanraken van jezelf en de ander. Je krijgt meer controle over de erectie(s) en eventueel hoogtepunt. Het is de bedoeling te spelen met je seksuele energie. Bij sommige strokes gebruik je twee handen. Hoe jonger je dit leert hoe beter en des te langer heb je plezier ervan. Maar ook als je wat ouder bent en nog wat taboes kan opruimen is het goed om er (samen) mee bezig te zijn.

Je kunt ervoor kiezen om aan het eind te ontladen of de energie bij je te houden voor een volgende keer. Je kunt de technieken niet alleen bij jezelf maar uiteraard ook bij elkaar uitvoeren en vaker oefenen. Dan ontdek je wat jij en de ander de fijnste strokes vinden. Neem wel voldoende tijd hiervoor (oefening baart kunst) en kijk welke positie prettig is. (liggen/staan/zitten) zodat je alles kan aanraken.

Hoe gaat een sessie is zijn werk?
Het is een combinatie van aanraken, masseren, zelfmassage en interactieve (lingam)massage

Je kunt deze sessie alleen doen als je intieme delen geschoren zijn.
En als je thuis lekker onder de douche geweest bent. En als je ervoor open staat om jezelf bloot te geven en zonder taboes samen te experimenteren.

Er zijn (vervolg)sessies mogelijk om met elkaar te oefenen.

 

 

Een tipje van de sluier: Soms is het fijn om warme olie te gebruiken. Sommigen hebben de voorkeur om het zonder olie te doen. Het gaat niet alleen om massage van de lingam maar over een totale en taboeloze benadering van de erogene zones. Van je knieën tot aan je tepels en ook de achterkant. Het heet wel zelfmassage maar we kunnen de oefeningen interactief doen.

Wil jij deze technieken leren dan ben je van harte welkom.Stuur dan een mailtje naar info@tantranu.nl of bel met 06 25 30 82 49.
Een interactieve sessie mindful masturbation  van 75 minuten kost € 65. Je kunt ook met iemand samen komen die meedoet. Tarief in overleg.  Binnenkort is de eerste workshop. Je kan je nu al aanmelden.

De foto’s op deze pagina/site zijn bedoeld om experimenteel te werken met de lingam als inspiratiebron voor alle mannen. Je hebt je naakte lichaam (dus ook je lingam, ballen en billen)  gekregen om van te genieten.

P.S Er is ook een fotoshoot mogelijk waarbij ik naaktfoto’s/filmpjes van je maak. Het kunnen ook beelden zijn waarop je de strokes oefent. Jij krijgt het geheugenkaartje na afloop mee. Kosten: vanaf 79 euro.
Geen fotoshop/bewerking> what you see is what you get.  

Thema: Hoe kan je contact maken met een ander als je niet contact kunt maken met jezelf.
Hoe kan je je blootgeven aan een ander als je je niet kunt blootgeven aan jezelf.
Hoe kan je de ander zien als je jezelf niet durft te laten zien.
Hoe kan je orgastische ervaringen delen zonder met je eigen orgasmes te experimenteren.

Dus stap over je eventuele schaamte heen. Wees trots op je lichaam en geniet van je  lingam. Het maakt niet uit hoe groot, klein, dik of dun hij is. Het maakt niet uit hoe stijf of slap. Kom ermee uit de taboesfeer en laat je zien. Welkom voor een tao ero sessie bij Tantramaster. Het is een grote stap in het vrijer omgaan met je lichaam en het intensiveren van je seksuele energie. Als je vaker aan de training meedoet kunnen we alle opties uitproberen, herhalen wat je geleerd hebt en nieuwe strokes oefenen.

Tantramaster: hoewel de inhoud van deze pagina anders doet vermoeden ben ik ook geïnteresseerd in zelf massage door vrouwen. Ben jij een vrouw en lees je dit/zie je mogelijkheden om mij daar iets over te vertellen of al doende te leren, dan lijkt mij dat fantastisch. Ook om samen een oefening van Margo Anand te doen. Fijn als je belt of mailt. Ik maak ook graag naaktfoto’s van vrouwen.

De sessies (mindful) masturbation zijn via telefoon en mail af te spreken.

Bel me gerust over je ervaringen. Je hoeft je niet te schamen voor het onderwerp, het uiten van je gevoel of het formuleren van je wensen/fantasieën. Maak dit onderwerp bespreekbaar!