tantra ontdekken

Als je dit leest zit je niet toevallig op deze pagina. Je bent waarschijnlijk al langer nieuwsgierig wat tantra voor jou kan betekenen. Je hebt er misschien al eens over gehoord, misschien al eens een tantramassage ervaren. Is dit het moment om echt met tantra kennis te maken?

Ervaar het plezier van sensueel aanraken en aangeraakt worden.

Bij tantranu ben je welkom in een relaxte sfeer, met aandacht voor wensen en grenzen maar mogelijk ook voor het loslaten van taboes.
Zo puur mogelijk in echt contact met elkaar.
Goed afgestemd, dus het gaat nooit te snel of te ver.
Geven en ontvangen.

Hoe dan ook:

Tantra is  ja zeggen tegen wat er is. De uitdaging aangaan. In de overgave gaan. Zonder schaamte, eventueel zonder kleding (alleen als je dat wilt) zonder oordelen of schuldgevoel ervaren wat je voelt. Blokkades en remmingen opheffen, zijn wie je echt bent. Meestal interactief. Wat er is mag er zijn.

Bel de tantratelefoon voor meer informatie en inspiratie.
06 – 25 30 82 49.
Of stuur een mailtje naar info@tantranu.nl

 

 

 

 

 

 

Aanraking brengt je dichter bij jezelf. De magic touch of tantra. Om helemaal blij van te worden, naakt te zijn en je vrij te voelen.

Als je jong bent kan tantra je leren anders om te gaan met seks. Het kan anders dan pornofilms laten zien. De seks die je daar ziet is vaak prestatiegericht en fantasieloos. Creativiteit nul. Het is gewoon een afgezaagd nummertje.
Breng er meer gevoel, variatie en speelsheid in en geniet zonder iets te moeten. Als je niets moet ontstaat er vanzelf iets dat veel leuker en fijner is.

Dat geldt ook voor het aanraken van jezelf. Zet het zo snel mogelijk klaarkomen uit je hoofd. Dan geniet je langer en intenser.

Als je ouder bent kan tantra je helpen opnieuw te kijken naar je ik. Wie ben je en wat wil je. Welke uitdagingen zijn er. Welke belemmeringen zijn er. Hoe kan je je wensen en verlangens realiseren. Zonder schaamte of schuldgevoel. Zonder de regeltjes en de oordelen van vroeger. (ouders en opvoeders).

Tantra is het oude loslaten en ja zeggen tegen het nieuwe. De uitdaging aangaan. Jezelf letterlijk bloot geven.

Waarom geef ik interactieve tantra?
Als tantra partner zit je allebei in dezelfde energie. Het gaat om echt contact. Ik ben benieuwd naar jou.