tantra ontdekken

Als je dit leest zit je niet toevallig op deze pagina. Je bent waarschijnlijk al langer nieuwsgierig wat tantra voor jou kan betekenen. Je hebt er misschien al eens over gehoord hebt misschien al eens een tantramassage ervaren. Naakt is normaal voor jou en je hebt behoefte aan lichamelijk contact en bent je bewust van je seksuele energie. Hebt behoefte aan aanraking en genieten. Is dit het moment om echt met tantra kennis te maken?

Bij Tantramaster ben je m/v welkom om tijdens partnersessies  al doende ervaring op te doen met tantra. Bijvoorbeeld met subtiele aanraking (van elkaar). Het is goed om de nuances daarvan te leren en eventuele blokkades bij het aanraken van jezelf en de ander te doorbreken.

Met kleding aan of (gedeeltelijk) zonder, naakt met een blinddoek voor (spannend) of samen met een partner onder begeleiding van Tantramaster Anjo. 

Tantra is  ja zeggen tegen wat er is. Inclusief je seksuele energie. De uitdaging aangaan. In de overgave gaan, zonder oordelen of schuldgevoel. Ervaren wat je voelt. Zijn wie je bent, 

Nog dit: Tijdens de sessies ervaar je de helende werking van tantra. Subtiele aanraking brengt positieve energie, laat je genieten, is een geschenk, een blijk van waardering. De aanraking is afgestemd op jouw wensen en grenzen. Een onbetaalbare ervaring in een steeds killer wordende wereld. Een manier om afstand te doorbreken, samen naakt te zijn en je hart te openen. Deel die ervaring met anderen, De wereld wordt er een stukje mooier van. We mogen alle oordelen loslaten. 
De foto’s op deze pagina/site komen van het internet. 

Bel gerust de tantratelefoon voor meer informatie en inspiratie.
Wees je bewust of je toe bent aan tantra. Bij twijfel niet oversteken.
Je bent welkom boven de 18 en bij voorkeur onder de 65.
Je grenzen zijn heilig. Voor jezelf  en Tantramaster.
Naast mannen zijn vrouwen bijzonder welkom. 


06 – 25 30 82 49.
Of stuur een mailtje naar info@tantranu.nl

Aanvulling: 

Als je jong bent kan tantra je leren anders om te gaan met seks. Het kan anders dan pornofilms laten zien. De seks die je daar ziet is vaak prestatiegericht en fantasieloos. Creativiteit nul. Het is gewoon een afgezaagd nummertje.
Breng er meer gevoel, variatie en speelsheid in en geniet zonder iets te moeten. Als je niets moet ontstaat er vanzelf iets dat veel leuker en fijner is.

Dat geldt ook voor het aanraken van jezelf. Zet het zo snel mogelijk klaarkomen uit je hoofd. Dan geniet je langer en intenser.

Als je ouder bent kan tantra je helpen opnieuw te kijken naar je ik. Wie ben je en wat wil je. Welke uitdagingen zijn er. Welke belemmeringen zijn er. Hoe kan je je wensen en verlangens realiseren. Zonder schaamte of schuldgevoel. Zonder de regeltjes en de oordelen van vroeger. (ouders en opvoeders).

Tantra is het oude loslaten en ja zeggen tegen het nieuwe.