tantra ontdekken

Als je dit leest zit je niet toevallig op deze pagina. Je bent waarschijnlijk al langer nieuwsgierig wat tantra voor jou kan betekenen. Je hebt er misschien al eens over gehoord, misschien al eens een tantramassage ervaren. Is dit het moment om echt met tantra kennis te maken?

Bij Tantramaster ben je welkom om al doende ervaring op te doen met tantra. Bijvoorbeeld met subtiele aanraking. Het is goed om de nuances daarvan te leren en eventuele blokkades bij het aanraken van jezelf en de ander te doorbreken.

Met kleding aan of (gedeeltelijk) zonder, met een blinddoek voor (spannend) samen met een partner of met Tantramaster Anjo. 

Tantra is  ja zeggen tegen wat er is. Inclusief je seksuele energie. De uitdaging aangaan. In de overgave gaan, zonder oordelen of schuldgevoel. Ervaren wat je voelt. Zijn wie je bent, 

Tijdens de sessies ervaar je de helende werking van tantra. Subtiele aanraking brengt positieve energie, laat je genieten, is een geschenk, een blijk van waardering. De aanraking is afgestemd op jouw wensen en grenzen. Een onbetaalbare ervaring in een steeds killer wordende wereld. Een manier om afstand te doorbreken, jezelf in alle vrijheid te laten zien en je hart te openen. Deel die ervaring met anderen, De wereld wordt er een stukje mooier van. 
De foto’s op deze pagina/site komen van het internet. 

Bel gerust de tantratelefoon voor meer informatie en inspiratie.
06 – 25 30 82 49.
Of stuur een mailtje naar info@tantranu.nl

 

 

 

 

 

 

Aanraking brengt je dichter bij jezelf. De magic touch of tantra. Om helemaal blij van te worden, naakt te zijn en je vrij te voelen.

Als je jong bent kan tantra je leren anders om te gaan met seks. Het kan anders dan pornofilms laten zien. De seks die je daar ziet is vaak prestatiegericht en fantasieloos. Creativiteit nul. Het is gewoon een afgezaagd nummertje.
Breng er meer gevoel, variatie en speelsheid in en geniet zonder iets te moeten. Als je niets moet ontstaat er vanzelf iets dat veel leuker en fijner is.

Dat geldt ook voor het aanraken van jezelf. Zet het zo snel mogelijk klaarkomen uit je hoofd. Dan geniet je langer en intenser.

Als je ouder bent kan tantra je helpen opnieuw te kijken naar je ik. Wie ben je en wat wil je. Welke uitdagingen zijn er. Welke belemmeringen zijn er. Hoe kan je je wensen en verlangens realiseren. Zonder schaamte of schuldgevoel. Zonder de regeltjes en de oordelen van vroeger. (ouders en opvoeders).

Tantra is het oude loslaten en ja zeggen tegen het nieuwe. De uitdaging aangaan. Jezelf letterlijk bloot geven.

Waarom geef ik interactieve tantra?
Als tantra partner zit je allebei in dezelfde energie. Het gaat om echt contact. Ik ben benieuwd naar jou.