tantra ontdekken

Als je dit leest zit je niet toevallig op deze pagina. Je bent waarschijnlijk al langer nieuwsgierig wat tantra voor jou kan betekenen. Je hebt er misschien al eens over gehoord, misschien al eens een tantramassage ervaren. Is dit het moment om echt met tantra kennis te maken?

Ervaar het plezier van aanraken en aangeraakt worden.

Bij tantranu ben je welkom in een relaxte sfeer, met aandacht voor wensen en grenzen maar mogelijk ook voor het loslaten van taboes.
Zo puur mogelijk in echt contact met elkaar.
Goed afgestemd, dus het gaat nooit te snel of te ver.
Geven en ontvangen.

Hoe dan ook:

Tantra is  ja zeggen tegen wat er is. De uitdaging aangaan. In de overgave gaan. Zonder schaamte, zonder kleding, zonder oordelen of schuldgevoel ervaren wat je voelt. Blokkades en remmingen opheffen, zijn wie je echt bent. Naar wens interactief. Wat er is mag er zijn.

Bel de tantratelefoon voor meer informatie en inspiratie.

T a n t r i c   s u m m e r   2 0 1 9  
Gebruik de zomer van 2019 om liefdevolle energie te delen. Je hoeft geen flowerpower hippie te zijn!! Het begint klein: bij jezelf. Ik geef je een met korting een  individuele meditatie: op zoek naar de liefde in jezelf. Je betaalt maar € 35. Ergens in je lichaam bevindt zich de liefde, veel of weinig maar er is absoluut liefde te vinden. Met die liefde hebben wij samen een ontmoeting. Het is (midden in de zomer) een sneeuwbaleffect. Onze kring van liefde wordt steeds groter. Aan het eind van de zomer hebben we een liefdevol moment met een nog onbekend aantal mensen. Hoe werkt het: 
1. Je belt of mail mij voor een afspraak
2. Ik geef je voor € 35 een meditatie/visualisatie over de liefde in jou
3. Wij delen daarna samen een liefdevol tantramoment.
Jij mag aangeven wat je fijn vindt. We kiezen samen iets wat we graag met elkaar delen. 
4. Jij kiest later een ander persoon die mag delen in jouw liefde
5. Er komen meer mensen bij mij langs voor een meditatie en liefdevolle zomerse tantra-ontmoeting.
6, Aan het eind van de zomer nodig ik alle liefde-gevers uit voor een mooie tantramiddag. 

Het tantramoment kan bijvoorbeeld zijn:

aanraken, knuffelen, aan elkaar zitten, bij elkaar liggen, lieve dingen zeggen, het mag gekleed of (deels) bloot. Jij mag zelf ook iets verzinnen als het maar lief is.
Neem er minimaal 45 minuten de tijd voor. Zowel mannen als vrouwen hebben de liefde in zich en mogen dit met mij delen. 
Laat deze kans niet voorbijgaan en ga op zoek naar de liefde in jezelf en liefdevolle energie met mij en nog veel meer mensen. Let op: als je liefde deelt wordt het alleen maar meer. Beleef tantrische liefde in de zomer van 2019 en word een ander mens: je liefdevolle zelf.  Let op: deze actie is bestemd voor iedereen van 18 jaar of ouder. Hoe meer mensen uit allerlei culturen er mee doen hoe groter we de universele tantrische liefde uitdragen.  

 


 

 

 

 

Aanraking brengt je dichter bij jezelf. De magic touch of tantra. Om helemaal blij van te worden, naakt te zijn en je vrij te voelen.

Als je jong bent kan tantra je leren anders om te gaan met seks. Het kan anders dan pornofilms laten zien. De seks die je daar ziet is vaak prestatiegericht en fantasieloos. Creativiteit nul. Het is gewoon een afgezaagd nummertje.
Breng er meer gevoel, variatie en speelsheid in en geniet zonder iets te moeten. Als je niets moet ontstaat er vanzelf iets dat veel leuker en fijner is.

Dat geldt ook voor het aanraken van jezelf. Zet het zo snel mogelijk klaarkomen uit je hoofd. Dan geniet je langer en intenser.

Als je ouder bent kan tantra je helpen opnieuw te kijken naar je ik. Wie ben je en wat wil je. Welke uitdagingen zijn er. Welke belemmeringen zijn er. Hoe kan je je wensen en verlangens realiseren. Zonder schaamte of schuldgevoel. Zonder de regeltjes en de oordelen van vroeger. (ouders en opvoeders).

Tantra is het oude loslaten en ja zeggen tegen het nieuwe. De uitdaging aangaan. Jezelf letterlijk bloot geven.

Waarom geef ik interactieve tantra?
Als tantra partner zit je allebei in dezelfde energie. Het gaat om echt contact. Ik ben benieuwd naar jou.