vragen aan lezers

Hoi nieuw op deze site is een vragenrubriek. Als je wilt reageren op onderstaande vraag/vragen, stuur dan een mailtje naar info@tantranu.nl of bel op een werkdag tussen 10 en 12.>>>  06 25 30 82 49

Mijn eerste vraag:

Herkennen jullie je in één van de personen uit de korte verhalen?
Zie je de verhalen als fantasie of als haalbare realiteit?
Zou je zelf hoofdpersoon willen zijn in een verhaal?
Schrijf je zelf wel eens ‘spannende’ verhalen.
Schrijf je je tantrabelevenissen of seksuele ervaringen/fantasieën wel eens op? Ik ben benieuwd en hoor graag van jullie. 

Mijn tweede vraag: heb je al gelezen over tantric summer? Kijk op deze site voor meer. Het is de tantra love movement, waarmee ik ‘iedereen’ liefde wil laten ervaren en we samen soft tantra beleven. Voor € 35 geef ik je een love meditation en delen we een mooi moment. Jij geeft de liefde weer door en ik ook. Met meer mensen vieren we eind van de zomer een mooie middag. Je mag knuffelen, aanraken, een verhaal vertellen, een spel doen, kom maar met een idee. Welkom m/v 18 plus bij tantric summer 2019. Open je hart en geniet van een w a r m e   zomer.