uitwisseling met 3

Eén van de belangrijkste doelen van tantranu is liefhebbers van massage en tantra bij elkaar brengen voor een fijne uitwisseling. Onder leiding van Tantramaster zijn mannen en vrouwen welkom die een tantrapartner en massagepartner zoeken.

Er zijn uitwisselingen m/m. m/v en v/v. mogelijk.

Om hieraan mee te doen kan je je aanmelden via mail of chat.
Je komt dan in een soort  virtuele ‘kaartenbak’. Als er een een tantrapartner voor je is, krijg je bericht van Tantramaster en wordt er een afspraak gemaakt.
Het is meestal op een doordeweekse middag in Utrecht.

Tijdens een uitwisseling wordt er eerst een warming up gedaan. Daarna geeft Anjo uitleg over de massage. Om mee te doen heb je geen specifieke massagekwaliteiten nodig. Het is belangrijker dat je je openstelt voor het genot van aanraken en aangeraakt worden. Daarbij masseer je elkaar om de beurt. Tijdens de massage zijn beide masseurs naakt. Tantramaster masseert soms even mee en geeft aanwijzingen zodat het voor beide personen een fijne ervaring is.

Een uitwisseling van 60 minuten kost € 50,
Voor 75 minuten (aanbevolen) € 60.

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49 op werkdagen 10:30 – 12:00
Kik chat: masteroftantra * Brahmatantra

Er is ook uitwisseling mogelijk voor mannen die zelfmassage technieken willen leren en oefenen. Het gaat om strokes van de Amerikaanse seksuoloog Joseph Kramer.