uitwisseling met 3

Met 3:

Onder leiding van Anjo komen er twee mannen bij elkaar die graag samen tantra willen ontdekken. Het gaat om een bloot aanrakingsspel met blinddoek, een bodyknuffelpartij en wederzijdse tantra-erotische massage. Je kan je aanmelden hiervoor via de mail met wat informatie over jezelf en je 06 nummer. Als er een match is met een kandidaat krijg je bericht en maken we een afspraak. Het kost € 60 p.p. voor 5 kwartier. (op een doordeweekse middag)

 

Er zijn uitwisselingen m/m. m/v en v/v. mogelijk.

Tijdens een uitwisseling met 3 wordt er eerst een warming up gedaan. Daarna geeft Anjo uitleg over de massage. Om mee te doen heb je geen specifieke massagekwaliteiten nodig. Het is belangrijker dat je je openstelt voor het genot van aanraken en aangeraakt worden. Daarbij masseer je elkaar om de beurt. Tijdens de massage zijn beide masseurs naakt. Tantramaster masseert soms even mee en geeft aanwijzingen zodat het voor beide personen een fijne ervaring is.

 

Er is ook een individuele uitwisseling mogelijk (jij en Anjo)
Daarvoor geldt het normale tarief.

Tantratelefoon: 06 25 30 82 49 op werkdagen 10:30 – 12:00
Kik chat: masteroftantra * Brahmatantra

Je kunt alleen meedoen met een zichtbaar 06 nummer.

Er is ook uitwisseling mogelijk voor mannen die zelfmassage technieken willen leren en oefenen. Het gaat om strokes van de Amerikaanse seksuoloog Joseph Kramer.